google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ξενοδοχεία της Κρήτης στα top 5 της Ελλάδας για gay ταξιδιώτες

Mε την εξέλιξη της Gay κοινότητας σε παγκόσμιο επίπεδο, υπάρχει άμεση αλλαγή και στις συνήθειες των ταξιδιωτών. Ειδικά σε προορισμούς όπου υπάρχει έμπρακτο Gay acceptance, όπως η Ελλάδα, βλέπουμε την τάση των ταξιδιωτών να επιθυμούν να ανακαλύψουν όλο και περισσότερο τη χώρα και να αναζητούν νέους προορισμούς, πέρα από τους ήδη δημοφιλείς και διαδεδομένους. Το γεγονός αυτό, παρουσιάζει μια μοναδική ευκαιρία για τα ξενοδοχεία, τα οποία όμως, εκτός από τις ενέργειες στόχευσης που θα πραγματοποιήσουν, θα πρέπει να είναι και έτοιμα να παρέχουν ένα υψηλής ποιότητας Service.

Η Ελλάδα φιγουράρει υψηλά στις προτιμήσεις των gay ταξιδιωτών, με ολοένα και περισσότερους προορισμούς να προστίθενται στην λίστα. Η Αθήνα εμφανίζει τη σημαντικότερη αύξηση, καθώς, πέρα από stopover προορισμός, έχει μετατραπεί σε δυναμικό city break destination για όλο το χρόνο, γεγονός που ενισχύει τη συνολική της θέση.
Ποιοι είναι οι προορισμοί με το μεγαλύτερο gay demand στην Ελλάδα;
Καθώς η Ελλάδα θεωρείται πλέον ένας κορυφαίος gay-welcoming προορισμός, παρατηρούμε μια έντονη τάση διασποράς των gay ταξιδιωτών σε νέους και πιο εναλλακτικούς προορισμούς σε όλη την χώρα. Η Μύκονος εξακολουθεί να παίζει καθοριστικό ρόλο καθώς αποτελεί παγκόσμιο gay προορισμό, γεγονός που ενισχύει τον gay-welcoming χαρακτήρα της Ελλάδας αλλά και προσελκύει αυξημένες ροές gay ταξιδιωτών σε ολόκληρη τη χώρα. Για το λόγο αυτό, κρίνεται αναγκαίο να υπάρχει σωστή ενημέρωση των Ξενοδόχων σε σχέση με τις επιθυμίες του gay κοινού, αλλά και με τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να ωφεληθούν τα καταλύματά τους, σε επίπεδο κρατήσεων.
gay travel trends
gay travel trends
gay travel trends
Τι ψάχνουν οι gay ταξιδιώτες κατά τις αναζητήσεις τους για την Ελλάδα;
Οι αναζητήσεις των ταξιδιωτών φανερώνουν όχι μόνο τις προτιμήσεις τους αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για την στόχευσή τους. Όσον αφορά τις gay αναζητήσεις στην Ελλάδα, είναι σαφές ότι ο όρος “gay beach” πρωτοστατεί, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία τοποθέτησης στα ξενοδοχεία παραλίας.
Αξιοσημείωτο είναι ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μία αύξηση στις αναζητήσεις σχετικά με το Gay Marriage in Greece, γεγονός που καταδεικνύει την ευκαιρία που προκύπτει για τους gay γάμους στα ξενοδοχεία – κάτι που αναμφισβήτητα μπορεί να εξασφαλίσει σημαντικά έσοδα για τα καταλύματα.
Τέλος, στις σχετικές αναζητήσεις φαίνεται να ξεχωρίζουν η Αθήνα, η Μύκονος, η Κρήτη και η Σαντορίνη, που αποτελούν τους κορυφαίους προορισμούς σύμφωνα με τα υπάρχοντα στατιστικά.
gay travel trends
Τα Top 5 ξενοδοχεία για gay ταξιδιώτες στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Travel by Interest
1. Mykonos Theoxenia, Χώρα Μύκονος
2. Thalassa Beach Resort, Χανιά, Κρήτη
3. Domes Noruz Chania, Χανιά, Κρήτη
4. Canaves Oia Hotel, Οία, Σαντορίνη
5. Esperos Village Blue & Spa, Φαληράκι, Ρόδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.