google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ομάδα PASSPORT: οι αστυνομικοί που στηρίζουν το Athens Pride

Ανάμεσα στους διαδηλωτές υπέρ της διαφορετικότητας και κατά του πάσης φύσεως ρατστισμού, που συμμετείχαν το Σάββατο 9 Ιουνίου στο Athens Pride 2018, θα είναι και οι αστυνομικοί της ομάδας PASSPORT. Ο Στάθης Κοντός, που είναι ένας από αυτούς, εξηγεί την πρωτοβουλία στο σταθμό 24/7. "Σαν αστυνομικοί το πρώτο που πρέπει να υποστηρίζουμε και να διασφαλίζουμε είναι οι κοινωνικές ελευθερίες. Πρώτα απ' όλα να προστατεύουμε τον πιο αδύναμο - ή για την ακρίβεια να προτατεύουμε ανεξαιρέτως, αλλά να μην ξεχνάμε τους πιο αδύναμους. Ήμασταν και πέρυσι στο Athens Pride, σαν Δράση Αστυνομικών ενάντια στον Ρατσιμό. 
Eίχαμε εκδιωχθεί από μία ομάδα - αλλά αυτά συμβαίνουν, υποστήκαμε και εμείς μία διάκριση λόγω της αστυνομικής μας ιδιότητας", δήλωσε ο εκπρόσωπος της ομάδας αστυνομικών PASSPORT, Στάθης Κοντός, στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή "βρε καλώς τους με τους Αντώνη Φουρλή και Ιορδάνη Χασαπόπουλο. 
Το σύνθημα στην κεντρική εκδήλωση του Athens Pride που θα καταλήξει μπροστά στη Βουλή στις 19:00 το Σαββατο, είναι "Παρούσα". Ο κύριος Κοντός σημειώνει, πάντως, ότι η συμμετοχή των συγκεκριμένων αστυνομικών στο Athens Pride δεν είναι "εκ του ασφαλούς", καθώς έχουν δεχθεί ποικίλες κριτικές και αντιμετωπίζουν κατά καιρούς δυσκολίες - και εντός της Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.