google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ATHENS PRIDE 2018: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ

TO KAΛΥΤΕΡΟ PRIDE ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΩΣ Η ΚΟΣΜΟΣΣΥΡΟΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ...
ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ η μαζική πορεία του 14ου Athens Pride: Χιλιάδες διαδηλωτές και διαδηλώτριες υπό τους ήχους τυμπάνων, κρατώντας μια μεγάλη σημαία στα χρώματα του ουράνιου τόξου, και κάποιοι ανεβασμένοι σε άρματα κατευθύνονται προς την πλατεία Κλαυθμώνος στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ενάντια στις διακρίσεις και τις προκαταλήψεις σε βάρος των ΛΟΑΤΚΙ.
Το σλόγκαν του φετινού Athens Pride είναι «Παρούσα».
Δείτε live εικόνα από το Σύνταγμα: 
Στη σκηνή του Athens Pride θα ανέβουν φέτος η Ευρυδίκη, η Ελεονόρα Ζουγανέλη, η Μαρίνα Σάττι, ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης, ο Δημήτρης Κοψής αλλά και η Άννα Γούλα θα δηλώσουν ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη.
Φυσικά «παρούσα» θα δηλώσουν τα Drag Act αλλά και οι Rainbow Dancers που αναμένεται να ξεσηκώσουν το κοινό με τις μαγευτικές τους χορογραφίες. Από νωρίς βρέθηκε στο Σύνταγμα, για το Athens Pride και η Ρένα Δούρου. 
Η ανακοίνωση του φετινού Athens Pride:
«Στο φετινό Athens Pride επανερχόμαστε στα βασικά: στη θηλυκότητα. Όχι ως (αυθαίρετη) συνέπεια της βιολογίας, αλλά όπως βιώνεται, μαθαίνεται, ορίζεται, προβάλλεται, γιορτάζεται, αγαπιέται, λατρεύεται, εξιδανικεύεται, βιάζεται, καταδικάζεται και δολοφονείται κάθε μέρα σε μια βαθιά μισογύνικη κοινωνία. Η ταύτιση με τη θηλυκότητα είναι απειλητική και επικίνδυνη ταυτόχρονα, επανάσταση και συμβιβασμός. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την ελέγξουμε, γιατί φοβόμαστε ότι μπορεί να στραφεί και εναντίον μας. Η θηλυκότητα μας ορίζει άσχετα με το φύλο. Είναι παρούσα σε κάθε έκφραση φύλου, σε κάθε σκέψη, κίνηση, ματιά, που έχουμε καταπιέσει, και που έχουμε σκεφτεί ότι θα έπρεπε να καταπιέσουμε. Στο φετινό Athens Pride γιορτάζουμε όλες τις θηλυκότητες, αυτές που επιλέξαμε και αυτές που αρνηθήκαμε. Κάθε θηλυκότητα που αγκαλιάσαμε και κάθε θηλυκότητα που προσπαθήσαμε να ξεφορτωθούμε: Παρούσα. Κάθε θηλυκότητα που πρώτα μας φορτώθηκε ως κοινωνική σύμβαση πριν τη φέρουμε στα μέτρα μας με τους όρους μας: Παρούσα. Κάθε θηλυκότητα που καταπιέστηκε και κάθε θηλυκότητα που καταπιέσαμε: Παρούσα. Κάθε θηλυκότητα που κρύβουμε και κάθε θηλυκότητα που εκφράζουμε: Παρούσα».  Φωτό και από το huffpost.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.