ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η έκθεση «Pride & Prejudice» του Άρη Καϊάφα, στην Toss Gallery

Με φόντο το 7ο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Θεσσαλονίκης η Toss Gallery (Βηλαρά 1, Θεσσαλονίκη) παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Άρη Καϊάφα με τίτλο Pride & Prejudice. Τα μολύβια συνδυάζονται με την ακουαρέλα και το μελάνι για να μας μεταφέρουν στο φιλήδονο αλλά και βαθιά συναισθηματικό κόσμο του καλλιτέχνη. Η θεματική του κινείται γύρω από την ομορφιά του γυμνού κορμιού αλλά και την έκφυλη ταυτότητα.
 Εξερευνά την ανθρώπινη ιδιοσυγκρασία, την αλληλεπίδραση του ατόμου με τον περιβάλλοντα χώρο, καθώς και τα συναισθήματα που προκύπτουν από αυτή τη σχέση. Πολλά από τα έργα του παραπέμπουν σε προσωπικά του βιώματα. Συχνά μέσα από τη δουλειά του εκφράζει την ανησυχία του για διάφορα κοινωνικά θέματα και κυρίως αυτά που αφορούν στην ταυτότητα φύλου. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με φορείς όπως η Θετική φωνή, συμβάλλοντας με έργα ζωγραφικής στην ενημέρωση του κοινού. Ο Άρης Καϊάφας, μέσα από τον πειραματισμό του με διάφορα υλικά και τεχνικές, εξερευνά συνεχώς νέες πτυχές της εικαστικής του ταυτότητας. Αν και ανακάλυψε την αγάπη του για την ζωγραφική σχετικά πρόσφατα, έχει ήδη πάρει μέρος σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι η δεύτερη φορά που στηρίζει το θεσμό του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας με ατομική έκθεση της δουλειάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.