ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

«Μέτωπο ενάντια στον εθνικισμό και την ομοφοβία»

Την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα «δημοκρατικό μέτωπο ενάντια στον εθνικισμό, τον ρατσισμό, την ομοφοβία, το μίσος για τη διαφορετικότητα» επισημαίνει η Ράνια Σβίγκου σε ανάρτησή της στο Twitter.

Δύο αποτρόπαιες επιθέσεις χτες στη Θεσ/νίκη,ίδιο το πρόσωπο του φασισμού.Δύο άντρες που συμμετείχαν στο Pride κ ένας 17χρονος από το Πακιστάν δέχτηκαν βίαιες επιθέσεις που μας αφορούν όλες κ όλους.
Απαραίτητο όσο ποτέ ένα δημοκρατικό μέτωπο ενάντια στην ξενοφοβία, τον ρατσισμό,την ομοφοβία,το μίσος για τη διαφορετικότητα

Καταδικάζει την επίθεση στη Θεσσαλονίκη η Ράνια Σβίγκου

Αφορμή για την παραπάνω ανάρτηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε η επίθεση που δέχτηκαν δύο άνδρες που συμμετείχαν στο Thessaloniki Pride, το απόγευμα του Σαββάτου (23/6).

«Δύο αποτρόπαιες επιθέσεις χτες στη Θεσσαλονίκη, ίδιο το πρόσωπο του φασισμού. Δύο άντρες που συμμετείχαν στο Pride και ένας 17χρονος από το Πακιστάν δέχτηκαν βίαιες επιθέσεις που μας αφορούν όλες και όλους», σχολίασε η κ. Σβίγκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.