ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η Βουλή φωτίζεται με τα χρώματα του Gay Pride

Με τα χρώματα του Gay Pride θα φωτιστεί πρώτη φορά στην ιστορία της η Βουλή των Ελλήνων. Ολα αυτά, το Σάββατο 9 Ιουνίου στο πλαίσια του εφετινού Φεστιβάλ Υπερηφάνειας. Η παρέλαση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και το σλόγκαν του Athens Pride 2018 είναι «Παρούσα». Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αποφάσισε το Κοινοβούλιο να φωτιστεί στα χρώματα του Gay Pride, που είναι τα χρώματα του Ουράνιου τόξου, αλλά και με το σήμα του ελληνικού Gay Pride που είναι η Ακρόπολη βαμμένη στα χρώματα του ουρανίου τόξου. 
Εκτός από τη Βουλή, χορηγοί στο φετινό Gay Pride είναι το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αθηναίων, οι πρεσβείες της Αυστραλίας, της Ολλανδίας και του Καναδά, η ΕΡΤ αλλά και το Ιδρυμα Ωνάση και το Ιδρυμα Μποδοσάκη. Οπως είναι λογικό, αυτή η είδηση δεν άρεσε σε ορισμένους βουλευτές. Οι πρώτες πληροφορίες πάντως θέλουν αρκετούς να μη βλέπουν με καλό μάτι την πρωτοβουλία και ετοιμάζονται να αντιδράσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.