google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

OI 10 ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ GAY ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
Αποκάλυψαν ότι είναι gay και έζησαν ...αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Δέκα καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, μάνατζερ κ.α. που βρήκαν την ευτυχία και τον πλούτο μαζί.
ΠΡΙΝ από λίγα χρόνια το να παραδεχτεί κανείς διάσημος την ομοφυλοφιλία του ήταν κάτι περισσότερο από στίγμα. Σήμερα πολλά γνωστά πρόσωπα έχουν ανακοινώσει δημοσίως τις προτιμήσεις τους, κι αυτό δεν τους έχει εμποδίσει καθόλου να θησαυρίσουν. Αντιθέτως, στις περιπτώσεις πολλών ήταν η μεγαλύτερη «ενίσχυση». Δείτε ποιοι στελεχώνουν την δεκάδα με τους πλουσιότερους gay του πλανήτη που δεν απέκτησαν μόνο χρήμα αλλά και προσωπική ευτυχία. Οι περισσότεροι παντρεύτηκαν τους συντρόφους τους σε ιστορίες που μοιάζουν βγαλμένες μέσα από τις σελίδες ενός παραμυθιού. 




Νούμερο 10 Τζορτζ Μάικλ  (160 εκατομμύρια δολάρια)

  Η αρχή έγινε με τους «Wham!» τη δεκαετία του '80. Τραγούδια όπως τo «Wake Me Up Before You Go-Go» έγιναν το απόλυτο hit των eighties. Μετά από 6 χρόνια oi «Wham!» διαλύθηκαν και ο Τζορτζ Μάικλ ακολούθησε μια επιτυχημένη σόλο καριέρα για περισσότερο από μια δεκαετία. Στην αρχή ήταν ιδιαίτερα διστακτικός να αποκαλύψει ότι είναι bisexual αλλά τελικά το ομολόγησε δημοσίως το 1990 αισφνιδιάζοντας ακόμα και τους συγγενείς του. 




\Νούμερο 9 Lady Gaga ( 190 εκατομμύρια δολάρια)

  Γεννήθηκε ως Στέφανι Τζόαν Αντζελίνα Τζερμανότα, αλλά όπως συμβαίνει συχνά με τις διασημότητες, άλλαξε το όνομά της σε κάτι που να το θυμάται κανείς πιο εύκολα. Το όνομα Gaga το υιοθέτησε για να υπογράψει στη Sony μόλις ο τραγουδιστής Akon εντόπισε το ταλέντο της. Κατά κοινή ομολογία το μεγάλο της σουξέ δεν είναι άλλο από την παρουσία της στα social media όπου διαθέτει μερικά εκατομμύρια followers. H Lady Gaga επιβεβαίωσε ότι είναι bisexual αφ' ότου κυκλοφόρησε το βίντεο «Poker Face» όπου το υπαινισσόταν παραπάνω από καθαρά. Από τότε είναι φανατική πρέσβειρα των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων και πολλοί gay την λατρεύουν ως απόλυτο icon. 


Ο ΄Ελτον Τζον με τον σύντροφό του, Ντέιβιντ Φέρνις
Ο ΄Ελτον Τζον με τον σύντροφό του, Ντέιβιντ Φέρνις

 

Νούμερο 8 ΄Ελτον Τζον (370 εκατομμύρια δολάρια)

 Όπως και η Lady Gaga, o Ελτον Τζον γεννήθηκε με ένα εντελώς διαφορετικό όνομα (Ρεγκίναλντ Ντουάιτ) και το άλλαξε μόλις ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα. Από το 1960, ο ΄Ελτον Τζον έχει κυκλοφορήσει ένα τεράστιο κατάλογο επιτυχιών - περισσότερες από 60 εκ των οποίων έχουν εισέλθει στο Top 40. Επίσης, για ένα ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που διήρκεσε πάνω από 30 χρόνια, είχε τουλάχιστον ένα τραγούδι στο  Billboard Hot 100 Chart. Ο πολύ ... ενδιαφέρον τρόπος των σκηνικών του εμφανίσεων είχε εγείρει ήδη από την αρχή της καριέρας του ερωτηματικά σχτικά με τη σεξουλαικότητά του. Ο Ελτον Τζον ανακοίνωσε ότι είναι bisexual στα τέλη της δεκαετίας του '70 και gay το 1988. Ο Ελτον Τζον και ο σύντροφός του, Ντέιβιντ Φέρνις είναι σήμερα ένα από τα πλέον διάσημα - κι αγαπημένα - παντρεμένα gay ζευγάρια, που έχουν αποκτήσει, μάλιστα, δυο παιδιά. 



Νούμερο 7 Τιμ Γκιλ (400 εκατομμύρια δολάρια)

Ο Τιμ Γκιλ προέρχεται από ένα μικρό χωριό της Ιντιάνα αλλά σύντομα μετακινήθηκε στο Κολοράντο για να πάει Κολλέγιο. Μετά τις σπουδές του βρέθηκε στη Hewlett Packard αλλά ήθελε απεγνωσμένα να ξεκινήσει μια επιχείρηση μόνος του. Με δάνειο μόλις 2.000 δολάρια δημιούργησε την Quark, Inc, μια επιχείρηση που παρήγαγε σχεδιαγράμματα σε χαρτί για υπολογιστές. Η επιχείρηση γιγαντώθηκε και πολύ σύντομα ο Γκιλ «κόστιζε» 1 εκατομμύριο δολάρια. Το 2000, ο Γκιλ αποφάσισε να περιορίσει την επαγγελματική του δράση και πούλησε τη μισή επιχείρησή του για να αφιερωθεί στον αγώνα του υπέρ της κοινής ωφελίας, και να δηνμιιουργήσει το δικό του Ιδρυμα υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.Από το 2009 είναι παντρεμένος με τον Σκοτ Μίλερ.  




Νούμερο 6 Κρις Χιούτζες (700 εκατομμύρια δολάρια)

  Ως ένας από τους πρωτεργάτες του social networking, ο Κρις Χιούτζες συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών που δημιούργησαν το Facebook. Επί χρόνια, ο Χιούτζες ήταν ο εκπρόσωπος του Facebook, ενώ υπήρξε επίσης εκδότης του The New Republic. Η εξαιρετική γνώαη του Διαδικτύου εκ μέρους του Χιούτζες υπήρξε ίσως το πολυτιμότερο εργαλείο της επαγγελματικής του σταδιοδρρομίας. Υπήρξε ο οργανωτής της online προεκλογικής εκστρατείας του Μπάρακ Ομπάμα. Ο ίδιος δεν έκανε ποτέ καμιά βαρύγδουπη ανακοίνωση του ότι είναι gay, κάτι που, λίγο πολύ, στους κύκλους που κινούνταν ήταν γνωστό. Παντρεύτηκε τον Σην ΄Ελντριτζ το 2012 και αγόρασε ένα 2 εκατομμυρίων εξοχικό στη Νέα Υόρκη όπου έθεσε υποψηφιότητα για το Κονγκρέσο.



Νούμερο 5 Γιαν Βένερ (700 εκατομμύρια δολάρια) 

 Μια από τις πιο δημοφιλείς εκδόσεις όλων των εποχών είναι το Rolling Stone Magazine. Ο Γιαν Βένερ είναι ο συνιδριτής του, ενώ η επιρροή της έκδοσης παγκοσμίως του εξασφάλισε μια θέση στο Rock and Roll Hall of Fame. Και σαν να μην του έφταναν όλα αυτά, ο Βένερ προχώρησε επίσης στις εκδόσεις των Me's Journal και Us Weekly. Ο Βένερ ήταν επί 30 χρόνια παντρεμένος με την Τζέιν Σίντελχάιμ και χώρισαν αφ' ότου αποκάλυψε ότι ήταν gay. Μετά απ' αυτό, ο Βένερ συνδέθηκε με τον Μάτ Νάι με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και περίπου 20 χρόνια. Ο Νάι είναι σχεδιαστής μόδας και οι δυο τους στο διάστημα που είναι μαζί έχουν υιοθετήσει 3 παιδιά. 



Νούμερο 4 - Μάικλ Κορς (780 εκατομμύρια δολάρια)

  Ο Μάικλ Κορς είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στην βιομηχανία της μόδας. Ως γιος μοντέλου, ο Κορς μεγάλωσε με εκτίμηση στα όμορφα ρούχα. Ξεκίνησε τη δική του σειρά τη δεκαετία του 1970 ενώ ζούσε στο υπόγειο του πατρικού του. Μετά λάνσαρε μια sportswear σειρά που πουλήθηκε σε μερικές από τις μεγαλύτερες αλυσίδες των ΗΠΑ. Η επιτυχία τον είχε συναντήσει. Ο Κορς έχει πολλούς ισχυρούς φίλους και υποστηρικτές, μεταξύ των οποίων και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα. Δήλωσε ανοιχτά τις ομοφυλοφιλοφιλικές του προτιμήσεις και μετά από ένα μακρύ αρραβώνα παντρεύτηκε τον Λανς ΛεΠερ τον Αύγουστο του 2011. 



Νούμερο 3 Γιον Στράικερ (1,2 εκατομμύρια δολάρια)

 Ο Ομηρος Στράικερ ιδρυσε την Stryker Corporation πριν από 70 χρόνια, μια επιχείρηση που πέρασε στα χέρια του γιου του, Λη. Οταν ο Λη στα τέλη της δεκαετίας του '70 βρήκε τραγικό θάνατο σε αεροπορικό δυστύχημα ο γιος του, Γιον, ήταν φοιτητής στο Kalamazoo College. Ανέλαβε ωστόσο την οικογενειακή επιχείρηση που είχε έδρα το Μίσιγκαν. Η επιχείρηση είναι μια από τις πλέον πετυχημένες παγκοσμίως, γεγονός που έχει καταστήσει τον Γιον ζάμπλουτο μαζί με τα άλλα δυο του ετερεθαλή αδέρφια. Δεν είναι μόνο εκατομμυριούχος αλλά και gay, κάτι το οποίο έχει δηλώσει ανοιχτά. Εχει διαθέσει χρόνο και χρήμα στην υποστήριξη των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, ενώ υπήρξε ένας από τους θερμότερους υποστηρικτές της νομιμοποίησης του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων στην Πολιτεία της Μιννεσότα. 



Νούμερο 2 Πίτερ Τίελ - 3 εκατομμύρια δολάρια

 Γιος ενός χημικού μηχανικού από τη Φρανκφούρτη, ο Πίτερ Αντρέας Τίελ έχει επενδύσει σε κολοσσούς κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το LinkedIn και το Friendster από την εποχή κιόλας που ήταν «start-ups», όπως επίσης και στο πρόγραμμα «20 Under 20» για τους νέους που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους εταιρία.  Δεινός σκακιστής, δοκίμασε για λίγο τη δικηγορία, εργάστηκε ως χρηματιστής και τελικά ίδρυσε την πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών PayPal. Το 2003, ένα χρόνο μετά τη δημόσια εγγραφή της, την πούλησε στο eBay έναντι 1,5 δισ. δολαρίων και προχώρησε σε νέους στόχους. Το 2014 ήταν 4ος στη λίστα με τους «Μίδες της τεχνολογίας» του «Forbes», με περιουσία που ξεπερνούσε τα 2,2 δισ. δολάρια. Και, όπως λέει, ονειρεύεται πάντα έναν κόσμο τεχνολογικής ουτοπίας, όπου όλοι θα έχουν ρομποτικά αυτοκίνητα και θα ζουν τουλάχιστον 150 χρόνια. Οι ομοφυλοφιλικές του προτιμήσεις είναι γνωστές. Υπέρμαχος των δικαιωμάτων των gay έχει υποστηρίξει σθεναρά τη νομιμοποίηση των γάμων μεταξύ gay σε 50 πολιτείες των ΗΠΑ..

 



Νούμερο 1 - Ντέιβιντ Γκέφεν (5,5 εκατομμύρια δολάρια) 


 Ο νεαρός Ντέιβιντ Γκέφεν μετακόμισε από τη Νέα Υόρκη στο Τέξας για να πάει Κολλέγιο αλλά κατέληξε να παρατήσει τις σπουδές και να κάνει καριέρα στη μουσική βιομηχανία. Στην αρχή έκανε τις πιο τρελλές δουλειές που θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ κανείς στο χώρο και στη συνέχεια έγινε ατζέντης χρησιμοποιώντας τα χρήματα που έβγαζε για να δημιουργήσει τη δική του δισκογραφική εταιρεία. Ο λόγος για την Asylum Records και αργότερα την Geffen Records μαζί με τον Εντ Ροζενμπλατ. Από τα χέρια του πέρασαν 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.