google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Lucky Bastard: μια ταινία του 2009 που μίλησε για όλα

Η ιστορία αφορά τον Ράστυ ένα επιτυχημένος αρχιτέκτονας που ήδη με το σύντροφό του έχειτη ζωή των ονείρων του. Ωστόσο, όταν ο φίλος του αφήνει την πόλη, ο Ράστυ συναντά έναν μυστηριώδη άνδρα, τον  Denny που μέσα στη ταινία τον ερωτεύεται αλλά ανακαλύπτει την θλιμμένη ιστορία του που τον οδήγησε στα ναρκωτικά από τα οποία δεν έκανε πολλές προσπάθειες να απεξαρτηθεί κάποια στιγμή..
Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ:  Διαβάστε κάτι πραγματικά αξιόλογο....Ο Συγγραφέας /
σκηνοθέτης της ταινίας βασίστηκε σε προσωπικές εμπειρίες του που τον επηρέασαν στη δημιουργία της ταινίας: «Πολλά πράγματα στην ταινία όπως οι συνομιλίες και τα γεγονότα  .... όπως τον μονόλογο του Denny γράφτηκαν από έναν άντρα που γνώρισα που ήταν στην Ανατολική ακτή και όσα έζησε σε ένα μονόκλινο δωμάτιο. "Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα πάνω από ένα μήνα σε μια σειρά από θέσεις Λος Άντζελες και το μοντάζ Χρειάστηκε να περάσουν έξι μήνες. Η ταινία διαθέτει ένα όμορφο soundtrack από τον William V. Malpede, ενώ ο γνωστός ηθοποιός Timothy Ryan Cole δίνει μια καλή ερμηνεία στη ταινία.
Από την ατάκα που μας άρεσε πολύ στο τέλος του φίλμ ήταν αυτή προς τον σύντροφό του: "...και ξέρω ότι το σεξ δεν είναι αγάπη, αλλά απλά ένα βολικό υποκατάστατο, Και η αγάπη δεν είναι αγάπη εκτός αν στην ανταποδίδουν..αυτό το ξέρω...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.