google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

L'homme que j'aime (The Man I Love): ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ...


Η ταινία που μας έρχεται από τον Γαλλικό κινηματογράφο γυρισμένη το 1997 σε μια εποχή που η μάστιγα της εποχής αποτελούσε εφιάλτη, αποτελεί ένα δυνατό συνδυασμό που μετουσιώνει την αγάπη για την ζωή σε μια μοναδική ιστορία αγάπης. Ο κολυμβητής και δύτης Lucard ενδιαφέρεται ελκυστικό Martin που είναι ο διαχειριστής ενός χώρου κολύμβησης.
Η ταινία ακολουθεί πιστά ως το τέλος τους χαρακτήρες αλλά βγαίνει ασπροπρόσωπη με όλες τις δυσκολίες της, αφήνοντας την γλυκόπικρη απολαύση της πρώτης αγάπης και την μοναδική στιγμή όταν κάποιος βουτά στην πραγματικότητα της ζωής και συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να ζήσει με την αγαπημένη του φίλη. Το θετικό μήνυμα που η ταινία προσπαθεί να μεταδώσει συμπυκνώνεται σε ένα κοινό σύνθημα «Ζήσε κάθε μέρα της ζωής σας, σαν να ήταν η τελευταία σου".
Το φίλμ έχει γυριστεί στην Μασσαλία που αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη ελληνική αποικία όπου θα δείτε στο βάθος του κάστρου μέχρι την γαλανόλευκη αλλά και στο tshirt του κολυμβητή το σήμα της μονάδας που θυμίζει την χώρα μας. Το χιούμορ του ήρωα με τον αυτοσαρκασμό αποτελεί έμπνευση ως το τέλος...
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ONLI NE ΕΔΩ http://vidto.me/sb22xy2vzuh2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.