google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΓΡ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥ ΔΡΟΜΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ στην σελιδα μας μετα την πετυχημένη συνάντηση οργανώσεων LGBT απο την ΑΘΗΝΑ εκανε ο κ. Γρηγόρης Βαλλιανάτος σχετικά με τις διεκδικήσεις της κοινότητας. Για μια σκομα φορα ο μεγαλύτερος αγωνιστής της κοινότητας επιβεβαιώνει την πραγματικότητα και οτι εχουμε δρόμο να διανύσουμε συλλογικά.
Συγκεκριμένα δήλωσε οτι "Την ώρα που τα περισσότερα κόμματα στην Ελλάδα ψάχνονται κρύβονται ή βρίζουν απροκάλυπτα, στα θέματα του ερωτικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου, οι λοατ+ οργανώσεις έχουν πολλά και πολύ λογικά αιτήματα. Αιτήματα που έχουν να κάνουν με τις διακρίσεις, αιτήματα που έχουν να κάνουν με την ελευθερία έκφρασης με την αγάπη και τη ζωή σε μιά χώρα της ΕΕ. 
Ο δρόμος είναι μακρύς, οι διακρίσεις στην Ελλάδα πολλές κι είναι χαρά μας στο Ποτάμι στη Δράση και στη Φιλελεύθερη Συμμαχία κάθε φορά που έχουμε τη δυνατότητα να συζητάμε συγκεκριμμένα θέματα μαζί τους. Είναι αδιανόητη η αδιαφορία και η περιφρόνηση των κομμάτων στα θέματα αυτά. Καλώ όλες και όλους να συμβουλεύονται τις ιστοσελίδες των οργανώσεων αυτών, να βοηθούν όσο μπορούν, και να τιμωρούν τα κόμματα που δεν τους τιμούν. Ολα εδώ πληρώνονται". 
Στην εκδηλωση εγινε ουσιαστικά κατα την αποψη μας και ενδοκοινοτικος διάλογος καθως οι οργανωσεις μας στη χώρα παρακολουθούν τις εξελίξεις ακομα και διαδικτυακά γύρω απο την κοινότητα. Να σημειωθει οτι συμφωνα με πληροφορίες μας τέθηκαν ερωτήσεις που περιέγραψαν την κατασταση, ωστόσο η επόμενη μέρα των εκλογών θα κρίνει τους συσχετισμούς δυνάμεων και προτεραιοτήτων σε ανθρώπινα δικαιώματα..
JulianAsimakopoulos 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.