google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ.

ΜΕ στημένες ερωτήσεις που γνώριζαν οι πολιτικοί αρχηγοί στα πλαίσια του λεγόμενου πολιτικού πολιτισμού από ακριβοπληρωμένους δημοσιογράφους καναλιών που πίσω τους βρίσκονται συγκεκριμένα αφεντικά γνωστά σε όλους. ολοκληρώθηκε η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών του πολιτικού συστήματος που βρίσκεται σε τραγικό αδιέξοδο.
Η ουσία της μάχης μπορεί να μην βρει νικητές και ηττημένους καθώς για πρώτη φορά στην χώρα μας προσήλθαν σε ένα διάλογο στο γυαλί με 5 κόμματα να έχουν κοινό μνημονιακό πρόγραμμα όπως υποδείχθηκε από τους ευρωπαίους δανειστές, ενώ οι υπόλοιποι να εξακολουθούν να παρουσιάζουν την δική τους εκδοχή. Είναι γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι μετά το απάνθρωπο τρίτο μνημόνιο δεν θα ακολουθήσει τέταρτο ή νέες εκλογές, σε ισορροπίες που δύσκολα διατηρούνται. Ένα μέρος της πραγματικότητας είναι ότι όπως μου έλεγαν πολίτες χαριτολογώντας αλλά λέγοντας αλήθεια ότι τα πολιτικά μας κόμματα είναι σαν τα γραφεία τελετών που κάνουν αγώνα ποιο θα μας κάνει τελετή κηδείας καλύτερα. Μετά την καταπάτηση εθνικών, ατομικών, εργατικών δικαιωμάτων δεν τρέφονται αυταπάτες. Ιδίως αν αναλογιστούμε ότι κανείς τους δεν εμφανίστηκε ως σωτήρας αφού όλες οι πολιτικές τους έχουν αποτύχει. 
Η αποτυχία φαίνεται περισσότερο στην κατάκτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς με θερινό ψηφίστηκε ο νόμος για την ιθαγένεια αλλά όχι τα έτοιμα νομοσχέδια για τους ενήλικες Έλληνες πολίτες που ζητούν ισότητα και ισονομία. Ίσως όσα ακολουθήσουν είναι απρόβλεπτα, ίσως μετά τις εκλογές έχουμε το ατύχημα ενός νέου δημοψηφίσματος. Η αλήθεια όμως είναι ότι οι πολίτες είναι σε αδιέξοδα που δημιούργησαν οι ίδιοι. Δεν πρόκειται να υποστηρίξουμε φυσικά κόμματα που με ρατσισμό και φασισμό αποκλείουν Έλληνες πολίτες από ανθρώπινα δικαιώματα. Αλλά ούτε και κόμματα ραμμένα και κομμένα στα μέτρα των λίγων και όχι των πολλών. Έχουμε τελειώσει πατριώτες, απλά περιμένουν μετά τις εκλογές την έκθεση του ιατροδικαστή...
Julian Asimakopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.