google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Παράθυρο Πούτιν στους gay μέσω τηλεφωνήματος στον Ελτον Τζον;

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν στην άλλη άκρη του τηλεφώνου του Ελτον Τζον. Ενα τηλεφώνημα που ήρθε δύο ημέρες μετά την επίθεση του διάσημου τραγουδιστή εναντίον του Ρώσου προέδρου με αιχμή τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. «Είσαι πρόεδρος της Ρωσίας και λες τέτοιες βλακείες;», είχε πει μεταξύ άλλων ο Ελτον Τζον σε δηλώσεις του με αφορμή τη στάση που τηρεί ο Πούτιν απέναντι στα διακαιώματα των ομοφυλοφίλων.
Ο τραγουδιστής κάνει καμπάνια ενάντια στους ρωσικούς νόμους για τους ομοφυλόφιλους. Λεπτομέρειες της τηλεφωνικής συνομιλίας του ο Ελτον Τζον δεν αποκάλυψε. Εγραψε, όμως, στο λογαριασμό του στο Instagram: «Ευχαριστώ πρόεδρε Βλαντιμίρ Πούτιν για την επικοινωνία και την τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε σήμερα. Ανυπομονώ να σας συναντήσω για να συζητήσουμε για την ισότητα των ομοφυλόφιλων στη Ρωσία».
Στις δηλώσεις του είχε πει για τον Πούτιν: «Μπορεί να γελάσει πίσω από την πλάτη μου, μπορεί να με αποκαλέσει εντελώς ηλίθιο, αλλά τουλάχιστον θα μπορώ να έχω ήσυχη τη συνείδησή μου ότι προσπάθησα», τονίζοντας ότι θα ήθελε να τον συναντήσει από κοντά. Οι δηλώσεις του τραγουδιστή έγιναν από το Κίεβο, όπου συνάντησε τον Πέτρο Ποροσένκο για να προωθήσει τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.