google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

LGBT Supporters προς Hillary Clinton: Η ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ

ΕΝΘΕΡΜΟΙ υποστηρικτές της  προεκλογικής δραστηριότητας στις ΗΠΑ παραμένουν οι LGBT κοινότητες κάνοντας δωρεές στην εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον η οποία υποστηρίζει θερμά τον χώρο πουλώντας αναμνηστικά και άλλα είδη δώρων.
Ωστόσο μετά τη νομιμοποίηση των γάμων ομοφύλων η μάχη δεν έχει τελειώσει ακόμα όπως ευκρινώς αναφέρουν αρκετοί χορηγοί και ακτιβιστές που ζητούν την ενεργή υποστήριξη της κας Κλίντον  στις σχέσεις της με την LGBT κοινότητα μετά το γάμο ομοφυλοφίλων και την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου αυτό το καλοκαίρι.
«Η ιδέα ότι μετά το γάμο, τα πάντα είναι λυθεί είναι μια πολύ επικίνδυνη ιδέα." Ορισμένοι μεγάλοι χορηγοί και δωρητές εκτιμούν ότι η υποψήφια Πρόεδρος οφείλει να  προσλάβει έναν ειδικό συντονιστή προβολής των θεμάτων που αφορούν τους LGBT , όπως συνέβη το 2012 με την επανεκλογή του στην εκστρατεία του ο Ομπάμα εκτιμώντας ότι η κα Κλίντον δεν έχει διευκρινίσει για το τι θα επακολουθήσει μετά το γάμο στον αγώνα για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ. Αυτό περιλαμβάνει κυρίως την λεγόμενη θρησκευτική ελευθερία. «Οι άνθρωποι θέλουν επίσης να αισθάνονται ότι υπάρχει ορμή προς τα εμπρός ", δήλωσε κορυφαίος δωρητής εξοικειωμένος με τη υποστήριξη των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ, ο οποίος επέμεινε ότι «Η ιδέα ότι μετά το γάμο, τα πάντα είναι λυθεί είναι μια επικίνδυνη ιδέα στην μάχη για πλήρη ισότητα σε όλα τα ζητήματα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.