google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΜΕ αφορμή το άρθρο μας για την rainbow flag που κυμάτιζε στην πλατεία Κλαυθμώνος αλλά και τις διεκδικήσεις της Κοινότητας έγινε αρκετός λόγος στα κοινωνικά δίκτυα. Με διάλογο από αρκετούς φίλους αναγνώστες οφείλουμε να τονίσουμε ότι δεν έχουμε πολιτική υπέρ κάποιου κόμματος και απλώς εκθέτουμε τα γεγονότα. Δείτε σχόλια και την απάντησή μας γιατί επιτέλους η Κοινότητα πρέπει πρώτα να ομογενοποιηθεί και να διεκδικήσει τα δέοντα χωρίς να περιμένει από σωτήρες να λύσουν τα προβλήματα. Αλλά αυτό γίνεται μόνο στο εξωτερικό.
Spyros P.... Νομιζω οτι αυτο που ανεφερα ηταν σαφες, ο πατερναλισμος ή οι πατερουληδες στην πολτικη ειναι ενα διαχρονικο φαινομενο, σε ολους μαλλον τους χωρους, που δεν θα πρεπει να ειναι ανεκτος, οποια κι αν ειναι η κυβερνηση και η αντιπολιτευση. Θα πρεπει λογικα το Ποταμι να τους ταραξει στις επερωτησεις, για οσα σωστα αναφερει ο Γρηγορης, και ο ΣΥΡΙΖΑ αμεσα να προχωρησει για ολα αυτα τα θεματα, εφοσον βεβαια στους 7 μηνες -εξ οσων αναφερεται- δεν προλαβε να ολοκληρωσει τις διαδικασιες. Εστω οτι εγω δεχομαι οτι στο 7μηνο αυτο δεν προλαβαν ουτε ο ενας να νομοθετησει οσα ηθελε, ουτε ο αλλος να κανει επερωτηση ή επικαιρη ερωτηση. Ο δρομος απο εδω και περα ανοιχτος!

Ομως δεν εξαιρω τον ΣΥΡΙΖΑ, μπορει να λεει καλα κι ενθαρρυντικα λογια αλλα η ουσια ειναι να τους πιεσουμε παντοιοτροπως, γιατι αλλιως δεν θα ασχοληθουν. Η διαφορα μας ομως με την μεταναστευτικη κοινοτητα -που πετυχε να ψηφιστει ο νομος αν μη τι αλλο, εστω σαν πρωτο βημα που αφησε στα παιδια αυτα καλες εντυπωσεις και την αφορμη να το γιορτασουν, σαν ενα καλο πρωτο βημα και οχι πληρη δικαιωση- ειναι οτι ειχαν και δραση κινηματικη. Πχ πηγαν στην συνελευση της ΔΟΕ μαζικα και απαιτησαν να βγαλει ψηφισμα ως διδασκαλικη ομοσπονδια υπερ. Αυτο ηταν πολυ σημαντικο ως πιεση γιατι αν θυμαμαι καλα η ΔΟΕ ειναι η μεγαλυτερη εργατικη ομοσπονδια του δημοσιου, και ειναι και συμβολικο το θεμα γιατι επροκειτο για τους δασκαλους των παιδιων που προοριζονταν να μην εχουν πατριδα οταν θα ενηλικιωνονταν. Γιατι ομως, πχ, να μην καναμε και εμεις μια τετοια κινηση; Θα χαναμε κατι; Αλλωστε το φαινομενο του μπουλινγκ, πχ, λογω σεξισμου στα σχολεια ειναι μια πολυ δυνατη αφορμη ωστε δυναμικα να απαιτησουμε να μας συμπαρασταθουν και τυπικα, αλλα και επι της ουσιας. Το να στειλουμε ενα υπομνημα, δεν ειναι δυναμικη απαίτηση. Γνώμη μου πάντα.

Julian Asimakopoulos Κάντε υπομονή γιατι θα δουμε κι άλλο σήριαλ, μπορει σε έξι μήνες να εχουμε εκλογές. Παντως περιμένω τα κόμματα που στήριξαν θεσεις της κοινότητας να επιμείνουν και περιμένετε ως τον Οκτωβριο γιατι εχουμε μπροστά μας μια σημαντική διοργάνωση..περισσότερα σύντομα....Δεν θα αναφερθώ για ποταμι και ΠΑΣΟΚ γιστι είδα στην περιφέρεια την γνώμη πολιτών που δεν ηταν κολακευτική. Ναι προωθούν θέματα κοινότητας και ειναι θετικό. Αλλα η εικόνα που εχω ειναι απο φίλους και άτομα που επικοινώνησα οτι μέλη της κοινότητας στήριξαν ΣΥΡΙΖΑ, ποταμι και ορισμένοι ανταρσία. Τυχαίνει να μίλησα με περιοχες της χώρας για να εχω μια μικρή εικόνα. Αν θέλετε προχωρώ περσοοτερο.
Η κοινότητα ειναι πολυ μεγαλύτερη απο αυτη που βλέπουμε στα κοινωνικά δίκτυα. Αντί να σχολιάζουμε γιατι δεν γίνεται απο μέλη της κάποια στιγμή πολιτικός φορέας? στην Αμερική ήδη εχουν τον πρώτο γκει υπουργό, Έλληνας υποψήφιος ανοιχτά γκει παει για μεγάλο χρίσμα, στην Ευρώπη οι οργανωσεις εχουν παρεμβαςη στα πολιτικά δρώμενα των χωρών τους, στην Αγγλία το ενα τρίτο και βάλε βουλετών ειναι γκει. Παντού στην Ευρώπη εχουν αξια. Εμείς μένουμε πισω. Γιατι ακομα δεν εχουμε ομογενοποιηθεί και περιμένουμε απο άλλους να λύσουν δικά μας θέματα. Ετσι δεν ειναι? Ως το επόμενο pride θυμηθείτε οτι εχουμε πολλα να διεκδικήσουμε. Βέβαια να γινει ένας πολιτικός φορέας εχει δρόμο....και κοπο....ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ...

Dimitris T...Κρατώ αυτό, Julian Asimakopoulos: Ως το επόμενο Pride έχουμε πολλά να κάνουμε. Πήγαμε, ξαναπήγαμε, μια φορά το χρόνο. Θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε, αλλά το 1/365 πρέπει να μπει στο παρελθόν. Τώρα έχουμε μπροστά την πανευρωπαϊκή της ILGA. Πρέπει να είμαστε εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.