google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Mario (2018): Η ΟΜΟΒΟΦΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ

ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ. Το ποδόσφαιρο σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι. Σε όσους αρέσει θα λατρέψουν την ταινία γιατί έχει πολύ ρεαλιστικό τρόπο να κατακτήσει την φίλαθλη αγάπη μας όχι μόνο για την ομάδα αλλά κυρίως για την διαφορετικότητα.
Σε όσους δεν αρέσει η μπάλα, θα λατρέψουν τους παίκτες. Αλλά κυρίως τους 2 ήρωες, θα αγαπήσουν την όμορφη ερωτική ιστορία που θυμίζει καταπληκτικά μεγάλο Γερμανό σούπερ στάρ της μπάλας που πρόσφατα αποκάλυψε ότι είναι γκέι και ότι η ομοφοβία στο ποδόσφαιρο είναι το χειρότερο βίωμα στον αθλητισμό.
Η ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ 2 ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ...
Ο Mario είναι στην αγάπη για πρώτη φορά στη ζωή του, πραγματικά μια συνταρακτική αποκάλυψη για τον εαυτό του. Στο Λεόν, το νέο από τη Γερμανία που είναι πλέον συμπαίκτες αναπτύσσεται μια δυνατή φιλία που εξελίσσεται σε έρωτα. Παρόλο που παίζει στο μπροστινό μέρος της ομάδας και έχει φιλοδοξίες τελικά διαπιστώνει ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο και σε όσους μπορούν να ανέβουν στην πρώτη ομάδα δηλαδή στην Premiere League. Αλλά ο Mario μπορεί να μην το σκέφτεται τώρα. Θέλει τον Λεόν να tonνιώσει, να μυρίσει, να είναι πραγμαιτκό ζευγάρι. Οι άλλοι παίκτεςστο κλαμπ δεν παραμένουν κρυμμένοι και σύντομα φτιάχνουν τις πρώτες φήμες. Ο Mario θέτει σε αυτό το σημείο την καριέρα του ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή σε κίνδυνο, αλλά θέλει ο Leon να μην χάσει την ίδια στιγμή με οποιαδήποτε τίμημα. Πρέπει να αποφασίσει.
Η ταινία με αφηγηματικό χαρακτήρα στο τέλος δείχνει τους προορισμούς των ηρώων και τις καθοριστικές επιλογές στην ζωή τους. Πάνω από όλα όμως αφορά ένα επίκαιρο θέμα με αφορμή και το πρόσφατο μεγάλο coming out Γερμανού παίκτη που μίλησε για την ομοφοβία... With English OR French Subtitles Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.