google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Gay ...ψεκασμοί εναντίον της Τουρκίας;

Είπαμε οι σχέσεις των ΗΠΑ και της Τουρκίας δεν διέρχονται και την καλύτερη φάση τους. Η αγορά των S 400 από την πλευρά της Τουρκίας, το φρένο των ΗΠΑ στην πώληση των αεροσκαφών F 35, η φυλάκιση του Αμερικανού πάστορα και ο οικονομικός πόλεμος του Τραμπ στη γείτονα, είναι κάποια μόνο από τα αγκάθια στις σχέσεις των δύο χωρών..
Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει έκρηξη του αντιαμερικανισμού στη γειτονική χώρα, με σωρεία αρνητικών δημοσιευμάτων για τις ΗΠΑ στον Τύπο της Τουρκίας. Αυτό όμως που γράφτηκε στην εφημερίδα Σαμπάχ δεν έχει προηγούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Μεχμέτ Μπαρλάς, ένας από τους πλέον φιλοκυβερνητικούς δημοσιογράφους στην καθημερινή του στήλη εξέφρασε την ανησυχία ότι οι ΗΠΑ θα τους ψεκάσουν με «αέριο» που θα τους κάνει… ομοφυλόφιλους.
Σημειώνεται ότι την εν λόγω εφημερίδα διευθύνει ο αδελφός του Μπεράτ Αλμπαϊράκ, υπουργού Οικονομικών και γαμπρού του Ερντογάν. Το σχετικό άρθρο δημοσιεύθηκε στη στήλη της περασμένης Δευτέρας, όπου ο Μπαρλάς υποστήριξε ότι οι Αμερικάνοι στέλνουν εναντίον των εχθρών τους ειδικές βόμβες οι οποίες προκαλούν ομοφυλοφιλικές τάσεις μεταξύ των ανδρών. Παράλληλα, ανέφερε ότι οι ΗΠΑ διεξήγαγαν επιστημονικές έρευνες το 1944 για την παραγωγή βόμβας που θα προκαλούσε ομοφυλοφιλία μεταξύ των Ιαπώνων στρατιωτών κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.
Ισχυρίστηκε ακόμη ότι τα έγγραφα για αυτό το έργο έχουν ληφθεί από το Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια πριν από αρκετά χρόνια. «Όταν οι ΗΠΑ θεωρήσουν εχθρική μια χώρα και τη βάλουν στο στόχαστρο τους, στα σχέδια τους είναι να ρίξουν μια βόμβα που είτε θα αλλάξει τον σεξουαλικό προσανατολισμό του λαού αυτής της χώρας είτε θα σκοτώσει όλους τους ανθρώπους της χώρας», έγραψε ο Μπαρλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.