google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Έρευνα της ΠΡΟΝΟΙΑΣ για βελτίωση υπηρεσιών σε μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ

Στο πλαίσιο δράσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των μελών της ελληνοαυστραλιανής κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ*, η ΠΡΟΝΟΙΑ ζητά από μέλη του κοινού να συμμετάσχουν σε μία σύντομη διαδικτυακή έρευνα που διεξάγεται έως τα τέλη Αυγούστου.
Η έρευνα απευθύνεται σε επαγγελματίες διαφόρων οργανισμών, που καλούνται να απαντήσουν, με βάση την επαγγελματική τους εμπειρία, σε ερωτήσεις που σχετίζονται με τις ανάγκες και τις υπηρεσίες που παρέχονται σε άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.
Στόχος είναι η συλλογή πληροφοριών που θα συμβάλλουν στην κατανόηση ζητημάτων που αντιμετωπίζουν, του είδους υπηρεσιών στήριξης που προσφέρονται επί του παρόντος, προϋποθέσεις πρόσβασης σε προγράμματα και θέματα που χρήζουν βελτίωσης.
Το εγχείρημα εντάσσεται στο διάρκειας ενός έτους πρόγραμμα “Σκέψη” της ΠΡΟΝΟΙΑΣ, που πραγματοποιείται με τη χρηματική υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών και σχετικών οργανώσεων, για την ευαισθητοποίηση του κοινού και αντιμετώπιση θεμάτων ψυχικής υγείας που αφορούν ιδιαίτερα μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ.
Μεταξύ των στόχων του προγράμματος “Σκέψη” είναι η έκδοση και διανομή ενημερωτικού υλικού, διοργάνωση σεμιναρίων και καλλιέργεια διαλόγου και σχέσεων με τα μέλη της ελληνικής ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και τις οικογένειές τους.
Η έρευνα είναι ανώνυμη, διάρκειας 4-5 λεπτών και οι απαντήσεις γίνονται δεκτές έως και 28 Αυγούστου.
Για να λάβετε μέρος επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.surveymonkey.com/r/F8JV2NQ
*Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφισεξουαλικοί, Τρανς/διεμφυλικοί, Queer, Intersex

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.