google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

In the Name Of....MIA TAINIA ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ


Ο Αδάμ είναι ένας καθολικός ιερέας ο οποίος ανακάλυψε την κλήση του ως υπηρέτης του Θεού σε σχετικά μεγάλη ηλικία των 21 ετών.. Τώρα ζει σε ένα χωριό στην αγροτική Πολωνία, όπου εργάζεται με τους εφήβους με προβλήματα συμπεριφοράς που αγωνίζονται να έρθουν σε ένα δρόμο κοινωνικοποίησης και προσφοράς στην κοινωνία. Ο Αδάμ με συμβολικό τρόπο αρνείται τα θέλγητρα μιας νεαρής μελαχρινή ονομάζεται Ewa λέγοντας ότι έχει ήδη δώσει την ζωή του που είναι αφιερωμένη στον Κύριο.
Ωστόσο είναι άνθρωπος με συμπαντικές ανησυχίες μέσα στην ευδιάκριτη πραγματικότητα του ποιος είναι πραγματικά. Εκεί παλεύει με την αληθινή του φύση μέσα από ένα βουκολικό περιβάλλον με τα αρχέγονα ένστικτα της Αγάπης. Ο Αδάμ γνωρίζει πολύ καλά ότι επιθυμεί άνδρες και ότι αγκαλιά του ιερατείου ήταν μια πτήση από τη αληθινή σεξουαλικότητά του. Όταν συναντά τον Dynia το παράξενο και σιωπηλό γιο μιας απλής αγροτικής οικογένειας η αυτοεπιβαλλόμενη αποχή από την αγαμία του Αδάμ αποτελεί ένα βαρύ φορτίο.
Το βραβευμένο σε διεθνή φεστιβάλ φιλμ toy 2013, που προβλήθηκε με επιτυχία σε ανατολικές χώρες όπως στην κατά τα άλλα συντηρητική Πολωνία αποτελεί ένα σταθμό στην φύση του ατόμου και ιδίως την υποκρισία του ιερατείου. Ο ίδιος ομολογεί ότι έλκεται από ενήλικους άνδρες και θέλει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Μια απάντηση στην Εκκλησία που διατηρεί μια ανεπίτρεπτη ομοφοβία αφού ο ιερείς είναι απλοί άνθρωποι με προσωπικότητα που όμως διατηρούν την επικοινωνία με το Θεό χωρίς να τον απαρνούνται γιατί γνωρίζουν ότι μιλά μόνο για το Νόμο της Αγάπης....
ΟΛΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΕΔΩ: https://openload.co/f/U3v7y42s2wY/W_imie..._%282013%29.avi.mp4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.