google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΜΕ 194 ΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ η ψηφοφορία στη Βουλη για το σύμφωνο συμβιωσης ομόφυλων ζευγαριών με μεγάλη πλειοψηφια που αποτελεί πεδίο πολιτικης αντιπαράθεσης για ενα καθαρά ανθρώπινο δικαίωμα.
Με ευρεία πλειοψηφία υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, τα μεσάνυχτα της Τρίτης (22/12), το σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης για το σύμφωνο συμβίωσης.

Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισε επί της αρχής ο ΣΥΡΙΖΑ, ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι, η Ένωση Κεντρώων και 3 βουλευτές των ΑΝΕΛ. Καταψήφισαν το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή.
Συγκεκριμένα 194 βουλευτές ψήφισαν «Ναι», 55 «Όχι» και 51 απείχαν, ενω η φράση του πρωθυπουργού οτι κλείνει ένας δρόμος οπισθοδρόμησης και ντροπής ηταν το κερασάκι στην τούρτα των ομοφοβικών απόψεων που εκφράστηκαν απο ημιμαθείς πολιτικούς άλλης εποχής...
Δεκάδες άρθρα στο νομοσχέδιο πέρασαν κατα πλειοψηφια με διαφοροποιήσεις απο κόμματα της αντιπολιτευςης ενω αίσθηση προκάλεσε η απουσια απο την ψηφοφορία βουλευτών που σε αρκετούς λόγους τους μιλούσαν για την δύναμη των πολιτών μεταξύ αυτών και πρώην πρωθυπουργοί που φαινεται οτι δεν ενδιαφέρονται για τα ανθρωπινα δικαιωματα σε αυτη την χωρα καθως εχουν εξασφαλίσει την ζωη των οικογενειακών τους...συνεπώς δεν ενδιαφέρονται για τους πολίτες αλλα μονο για την πολιτική τους ευζωία.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.