google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει σε όλους τους τόνους το ομοφοβικό και σεξιστικό παραλήρημα του μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου. Η τοποθέτηση αυτή εκτός από άκρως  προσβλητική, ξυπνάει μνήμες από σκοτεινές εποχές.Το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του σώματος, στην ελευθερία έκφρασης του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου, αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ χαρακτηριστικό για τη Δημοκρατία, για μια κοινωνία ισότητας και δικαιοσύνης. Τέτοιες μέρες, η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης χαράσσει νέους δρόμους στην πάλη ενάντια σε κάθε μορφή έμφυλης διάκρισης και σε κάθε σεξιστική πατριαρχική δομή.Το κίνημα και η Αριστερά οφείλουμε να περιθωριοποιήσουμε τις φωνές που επιθυμούν την επιστροφή σε κάθε είδους μεσαίωνα, εκείνους που θεωρούν εαυτούς, αυτόκλητους υπερασπιστές των «φυσικών νόμων».

Υ.Γ. Ελπίζουμε πως η επίσημη τοποθέτηση της Εκκλησίας της Ελλάδας δεν έχει καμία σχέση με την τοποθέτηση – έκτρωμα, ενός εκπροσώπου της. Επιφυλασσόμαστε μέχρι να αυτό να επιβεβαιωθεί .

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ LGBT GREECE BLOG ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

Υποκίνηση βίας απο ιεράρχη με αντιρατσιστικό νόμο σε ισχύ και ενόψει εορτών που υποτίθεται ειναι μέρες Αγάπης μονο στην ΕΛΛΑΔΑ συμβαίνει. Γιατι τελικα ολα ειναι θεμα ΠΑΙΔΕΙΑΣ και απο υποτιθέμενους αλλα ημιμαθείς εκκλησιαστικούς....περα απο οτι αμαρτάνει ο κ.Αμβροσιος που φτύνει στο πτυελοδοχείο την ανθρώπινη αξιοπρεπεια δεν μπορει εξ ονόματος του Κυριου που μιλησε για αγαπη, να Τον εκφράζει. Ειναι επομένως και βλάσφημος απέναντι στα θεία μέρες εορταστικές. Αν δεν επέμβει η πολιτεία ως οφείλει τότε ασφαλώς να θεωρήσω οτι ζω σε μια τριτοκοσμική υποανάπτυκτη χωρα. Ξέρετε οτι αυριο ετοιμάζεται μέλος της κοινότητας να προβεί σε απεργία πείνας έξω απο την Βουλη για τις δηλώσεις αυτές? Το μονο που μας ζήτησε ηταν κουβέρτα και λίγα πραγματα.....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.