google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Κόντρα κομμάτων και υποκρισίας για το σύμφωνο συμβίωσης!

Το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης, ένα ακόμα ζήτημα το οποίο έσπευσε να "αξιοποιήσει" για να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση και να επιτεθεί παράλληλα στη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ., πυροδότησε κόντρα της Χαρ. Τρικούπη με το κόμμα του Πάνου Καμμένου.
Η έντονη αντίδραση των ΑΝ.ΕΛΛ. ήρθε ως απάντηση της απαξιωτικού τόνου και περιεχομένου αναφοράς του ΠΑΣΟΚ ότι "η διαδικασία συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου θα είναι μια ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ να ρίξει προοδευτική στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων του και να αποπροσανατολίσει από τη γενική εικόνα της συνεργασίας του με την Ακροδεξιά του Πάνου και των άλλων Καμμένων".
Η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛΛ. Μ. Χρυσοβελώνη απάντησε ότι "οι συνεχείς προσωπικές επιθέσεις του ΠΑΣΟΚ εναντίον του προέδρου των ΑΝ.ΕΛΛ. Πάνου Καμμένου με χαρακτηρισμούς περί 'ακροδεξιών' συνιστούν κυριολεκτικά επιτομή της αθλιότητας" και υπενθύμισε στο ΠΑΣΟΚ πως "μόνιμα το δικό τους κόμμα συνεργαζόταν και συναγελαζόταν με την Ακροδεξιά και ακροδεξιούς, τύπου Βορίδη, Άδωνι, Πλεύρη και λοιπών 'μπουμπουκιών' ή 'μπουμπούκων'". "Όσο για την κυβερνητική συνεργασία των ΑΝ.ΕΛΛ. με τον ΣΥΡΙΖΑ", συνέχισε, "δεν χρειάζονται πιστοποιητικά νομιμότητας από κανέναν, πολύ περισσότερο από το κόμμα της κ. Γεννηματά, που συνεχίζει να βρίσκεται δυστυχώς κάτω από τη βαριά σκιά του Βενιζέλου".
Η Μ. Χρυσοβελώνη δήλωσε ότι η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια "είναι ένα πολύ σοβαρό και λεπτό ζήτημα, για το οποίο οι ΑΝ.ΕΛΛ. θα τοποθετηθούμε κατά τη συζήτηση στη Βουλή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.