google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Πάτρα: Gay ζευγάρι γιόρτασε με... prive πάρτυ το σύμφωνο συμβίωσης!

Και όμως το σύμβολο συμβίωσης το πανηγύρισαν με αγκαλιές, φιλιά, χάδια και οι ομοφυλόφιλοι της Πάτρας.

Ήταν κάτι που περίμεναν εδώ και χρόνια και η ψήφιση του από το κοινοβούλιο έφερε μία αίσθηση δικαίωσης στις τάξεις των ομοφυλοφίλων που έχουν αδικηθεί από το κράτος, αλλά και από την κοινωνία, με τον ρατσισμό που αντιμετωπίζουν. 
Έτσι gay ζευγάρι που διατηρεί δεσμό εδώ και ένα περίπου χρόνο, στα κρυφά, καθώς φροντίζει να μην γνωρίζει τίποτα για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις το κοινωνικό του περιβάλλον, κανόνισε ένα prive πάρτυ.

Στο πάρτυ που έγινε σε σπίτι που διατηρεί ο ένας από τους ομοφυλόφιλους άνδρες, σε προάστιο έξω από την Πάτρα,  ήταν καλεσμένοι μόνο άτομα που έχουν διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις, είτε είναι gay, είτε λεσβίες. Όπως αναφέρει το patraevents,  στο πάρτυ υπήρχαν αρκετά ζευγάρια ομοφυλόφιλα, αλλά και αρκετοί μόνοι τους που ψάχνουν να βρουν ένα ταίρι, ενώ όσοι συμμετείχαν πέρασαν αρκετά καλά, σε ένα πάρτι με διάχυτη ερωτική ατμόσφαιρα.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι το gay ζευγάρι που διοργάνωσε και το πάρτυ, δεν σκοπεύει ακόμα να κάνει χρήση του συμφώνου συμβίωσης, καθώς δεν θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για την σχέση του.

Είναι όμως μέσα στα σχέδια του...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.