google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

GAY ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ- ΘΑ ΠΗΔΗΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!

To τρίδυμο της επιτυχίας της γαλλικής Ακροδεξιάς στις χθεσινές περιφερειακές εκλογές , Μαρίν Λεπέν, Μαριόν Μαρεσάλ και Φλοριάν Φιλιπό. Το νούμερο 1, το νούμερο 2 και το νούμερο 3 του ακροδεξιού "Εθνικού Μετώπου" θριάμβευσαν στις χθεσινές περιφερειακές εκλογές που διεξήχθησαν στη Γαλλία στη σκιά των τρομοκρατικών επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου.
 Η επικεφαλής του κόμματος, Μαρίν Λεπέν, το "κόκκινο πανί" για τον Ζαν Μαρί Λεπέν, Φλοριάν Φιλιπό και η ανιψιά της Μαρίν, Μαριόν Μαρεσάλ μπορούν να επαίρονται για τις εξαιρετικές επιδόσεις της γαλλικής Ακροδεξιάς. Για τον γαλλικό Τύπο, τα τρία επιτελικά στελέχη του κόμματος καρπώνονται την ιστορική νίκη του Εθνικού Μετώπου το οποίο κατάφερε χτες να τριπλασιάσει το ποσοστό του σε σχέση με τις περιφερειακές εκλογές του 2010. Οι ίδιοι στις περιφέρειες που κατέβηκαν υποψήφιοι, τα πήγαν περίφημα. Η Μαρίν Λεπέν εξελέγη με ποσοστό 40, 6% στην περιφέρεια Νορ- Πα- ντε- Καλαί- Πικαρδία, η ανιψιά της με το ίδιο ποσοστό στην περιφέρεια και προπύργιο των Σοσιαλιστών Προβηγκία - Άλπεις και ο Φλοριάν Φιλιπό με ποσοστό 36,5% στην περιφέρεια της Αλσατίας. Την ίδια ώρα, οι κακές γλώσσες έσπευσαν να υποστηρίζουν ότι, η αποπομπή του πατριάρχη της γαλλικής Ακροδεξιάς από το κόμμα, του Ζαν Μαρί Λεπέν, τους βγήκε σε καλό.
 Ο γκέι αντιπρόεδρος που εκδίωξε τον ιδρυτή του Εθνικού Μετώπου
Ο Φλοριάν Φιλιπό, ο αντιπρόεδρος του "Εθνικού Μετώπου", ήταν αυτός που είχε εισηγηθεί την απομάκρυνση του ιδυρτή του Εθνικού Μετώπου από το κόμμα. Δικαίως ο γηραιός Ζαν Μαρί Λεπέν τον θεωρεί υπεύθυνο για την ντροπιαστική αποπομπή του από το ακροδεξιό κόμμα της Γαλλίας, στο οποίο ο ίδιος έδωσε πνοή. Η αποπομπή του Λεπέν στις 20 Αυγούστου ήρθε μετά την μετωπική σύγκρουση με την θυγατέρα του και αρχηγό του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν, με αφορμή τις δηλώσεις του ότι οι θάλαμοι των αερίων των ναζιστών στους οποίους οδηγήθηκαν οι Εβραίοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, δεν αποτελούσαν παρά μια "λεπτομέρεια" του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Από τότε ο Ζαν Μαρί Λεπέν όπου βρεθεί κι όπου σταθεί επιτίθεται στον αντιπρόεδρο του ακροδεξιού κόμματος ο οποίος, όπως υποστηρίζει, επηρεάζει πολύ την κόρη του.
"Με τις αποφάσεις που παίρνει, θέλει να ρίξει στα βράχια το κόμμα. Σαν τον Αντρέα Λούμπιτς, συγκυβερνήτη της πτήσης Germanwings" λέει ο Λεπέν για τον Φιλιπό. Όμως, το χθεσινό αποτέλεσμα δείχνει ότι ο Φιλιπό έπραξε σωστά απομονώνοντας τον Ζαν Μαρί Λεπέν λίγους μήνες πριν τις περιφερειακές εκλογές .Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίν Λεπέν είχε έρθει σε δεινή θέση πριν από ένα χρόνο για το στενό συνεργάτη της. Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό "Closer" είχε αποκαλύψει ότι, ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Μετώπου είναι ομοφυλόφιλος επισημαίνοντας μάλιστα ότι η Μαρίν τον προωθεί προσβλέποντας στις ψήφους της γκέι κοινότητας εν όψει των εκλογών του 2017.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟ ιστολόγιό μας καταγράφει την είδηση και δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε το άρθρο του γαλλικού τύπου. Απλά να λέμε και μη χειρότερα. Είναι αυτό που λέγαμε. Γίνεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.