google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

BOULEVARD ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΧΟ WILLIAMS ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ


To Boulevard είναι μια ταινία που πρέπει να δείτε σίγουρα. Γυρίστηκε το 2014 και αφορά μια ξεχωριστή αμερικανική ταινία δράματος σε σκηνοθεσία Dito Montiel που γράφτηκε από τον  Ντάγκλας Soesbe. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Ρόμπιν Γουίλιαμς στο τελικό ρόλο του στην οθόνη, ο Bob Odenkirk, Κάθι Μπέικερ, Giles Matthey, Ρομπέρτο ​​Aguire και J. Karen Τόμας.
Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca στις 20 Απριλίου, 2014. Η ταινία κυκλοφόρησε στις 10 του Ιουλίου του 2015 σε μια περιορισμένη έκδοση από την Starz Digital.
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ
Ο Nolan Mack (Williams) έχει εργαστεί στην ίδια τράπεζα για σχεδόν 26 χρόνια στη ζωή του η οποία κατάντησε μονότονη. Ο ίδιος και η σύζυγός του Joy (Baker) έχουν αγκαλιάσει το γάμο τους ως ένα βολικό υποκατάστατο της αγάπης τους πέρα από την πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν. Ωστόσο, μια μέρα, αυτό αλλάζει κοντά σε μια μεγάλη λεωφόρο που μετατρέπει την ζωή του στην πραγματική της υπόσταση καθώς ο ήρωας που υποδύεται ο Nolan για χρόνια ισορροπούσε σε μια συμβατόητα. Ο  Nolan κάνει υπέρβαση πάνω από τα όρια της παλιάς ζωής του και συμφιλιώνεται με το ποιος είναι πραγματικά. Η ταινία είναι ένα αριστούργημα από τον κορυφαίο ηθοποιό επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχουν παντρεμένοι που κρύβουν την πραγματική τους εικόνα και ίσως δικαιολογεί το γεγονός ότι ακόμα και στην χώρα μας οι συμβατότητες μιας σχέσης αλλάζουν στην πραγματική τους διάσταση, καθώς η έμφυτη έλξη στο ίδιο φύλο αποτελεί μέρος της ανθρώπινης φύσης. Ιδίως όταν ο Williams ασχολείται με ένα τέτοιο θέμα που καταλήγει σε όμορφες σκηνές και ένα καταλυτικό τέλος που λυτρώνει.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ http://streamin.to/7rn3aea2yn2m

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.