google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

H Sun γράφει για γνωστό ποδοσφαιριστή με σύντροφο και παιδί

Η δημοσίευση της Sun ότι ένας σχεδιαστής μόδας διατηρεί κρυφό δεσμό εδώ και τέσσερα χρόνια με ποδοσφαιριστή που έχει παιδί, κατάφερε να σπάσει τη σιωπή του Ράιαν Άτκιν, του πρώτου επαγγελματία διαιτητή που δήλωσε ανοιχτά πως είναι γκέι. Η εφημερίδα αναφέρει ειρωνικά ότι προτιμά να μην αποκαλύψει την ταυτότητα του εν λόγω ποδοσφαιριστή, γιατί ίσως έχει αντίκτυπο στην καριέρα του. 
Ο Ράιν Άτκιν σε tweet του εκφράζει το θυμό του για το προαναφερθέν συμβάν δηλώνοντας πως είναι ανεπίτρεπτο εφημερίδες με τόσο μεγάλο αναγνωστικό κοινό να υποστηρίζουν πως είναι απειλητικό για τη ζωή κάποιου η σεξουαλική του προτίμηση. Μιλώντας στο indy100, εξηγεί: «Αυτό το κλισέ ″ξέρουμε ποιος είσαι″ είναι πολύ ύπουλο. Η δημοσίευση αυτής της ιστορίας αποτελεί χτύπημα κάτω από τη μέση, είτε αναφέρεις ονόματα, είτε όχι». 
Στην ίδια συνέντευξη επισημαίνει πως ο τρόπος με τον οποίο τα ΜΜΕ αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους θέματα αποδεικνύει πως σαν κοινωνία μένουμε στάσιμοι. Είναι ελάχιστα τα μέσα που προωθούν μια κουλτούρα χωρίς αποκλεισμούς για την LGBTQI κοινότητα. «Γνωρίζω τις διακρίσεις που υφίσταται κάθε μέλος της LGBTQI κοινότητας, καθώς υπέφερα για χρόνια. Πλέον προσπαθώ να δείχνω την ιστορία μου ως παράδειγμα για όσους φοβούνται να αποκαλύψουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα» Όσο περισσότεροι αποκαλυφθούν, τόσο ευκολότερο θα γίνει για όλους, αλλά οι εικασίες γύρω τον σεξουαλικό προσανατολισμό επαγγελματιών ποδοσφαιριστών είναι ένα πράγμα που πραγματικά πρέπει να σταματήσουμε» δηλώνει ο διαιτητής του αγγλικού ποδοσφαίρου. Πηγή: Indy100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.