ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

«Να παντρευόμαστε και εμείς οι γκέι κάπως, όπως στον θρησκευτικό γάμο»

Για την νομιμοποίηση της κάνναβης και το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών μίλησαν μεταξύ άλλων οι Stereo Soul, στον Λάζο Μαντικό στον ΑΡΤ FM. 
Ένα ψέμα που τους είχε πληγώσει: Bradley: «Ένα ψέμα που με είχε πληγώσει ήταν ότι το αγόρι μου είχε πει ότι δεν είχε κάνει sex με κανέναν άλλο. Ήταν ψεύτης!» Παναγιώτης: «Ένα ψέμα που με είχε πληγώσει ήταν ότι μας είχαν πει για μια συνεργασία που θα κάναμε και δεν έγινε ποτέ. Μάλιστα δε μας σήκωνε και τα τηλέφωνα». Αν έχουν πάθη και αν έχουν περάσει τα όρια τους για αυτά κάποια στιγμή: Παναγιώτης: «Έχω ξεπεράσει τα όρια μου για το πάθος μου με το φαγητό παλιότερα. Το πάθος μου ήταν το φαγητό και ο ύπνος. Είμαι σε φάση που κρατιέμαι σωματικά. Προσπαθώ να μην πέφτω στο πάθος μου» 
 Bradley: «Το πάθος μου για τον έρωτα με έχει κάνει να ξεπερνάω τα όρια μου!» Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την νομιμοποίηση της κάνναβης οι Stereo Soul απαντούν: Bradley: «έχω καπνίσει κάνναβη! Νομίζω είναι κάτι το κανονικό! Αν και απαγορεύεται πολλοί νέοι έχουν δοκιμάσει. Δοκίμασα πρώτη φορά όταν ήμουν 15 χρονών. Το κάπνισα αλλά δεν μου άρεσε πάρα πολύ. Έχω κάνει πολλές φορές αλλά η αντίδραση είναι διαφορετική κάθε φορά. Μια γελάς πολύ, μια να σκεφτείς πολύ. Είναι κάτι που δεν μου δίνει ενέργεια. Πιστεύω ότι πρέπει να νομιμοποιηθεί, δεν είναι κάτι επικίνδυνο! Αν ήταν νόμιμο θα το έλεγχαν πιο πολύ, με φόρο κλπ» Παναγιωτης: «Και εγώ έχω δοκιμάσει κάνναβη. Καλό θα είναι όμως να μην κάνουμε κάτι αν δε μας αρέσει και το κάνουμε απλά για τους άλλους» 
  Για σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών
 Bradley: «Σέβομαι την εκκλησία κάθε χώρας, αλλά όλοι πρέπει να έχουμε τα ίδια δικαιώματα και να δημιουργήσουμε το δικό μας. Να παντρευόμαστε και εμείς οι gay με κάποιο τρόπο όπως στον θρησκευτικό γάμο!» Παναγιώτης: «Εν έτη 2018 τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια έπρεπε να παντρεύονται. Δεν κατάλαβα ποτέ μου γιατί πρέπει να τίθεται τέτοιο θέμα, έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.