ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Αναδοχή παιδιού απο gay ζευγάρια; Ναί,ο Π.Τατσόπουλος

Η ομοφυλοφιλία δεν διδάσκεται. Και αυτό που αναζητά ενα παιδί είναι η αγάπη. Αυτή είναι η θέση του γνωστού συγγραφέα και πρώην βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου στον διάλογο που έχει αναπτυχθεί για το άν πρέπει να αποδεχθούμε και το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην αναδοχή παιδιών και γιατί όχι, και στην υιοθεσία. Δεν είναι ζήτημα παιδείας η ομοφυλοφιλία, λέει ο Πέτρος Τατσόπουλος στο iefimerida. Η ομοφυλοφιλία δεν διδάσκεται. Δεν υπάρχει μια εξίσωση που να λέει οτι ετερόφυλοι γονείς θα κάνουν ετερόφυλα παιδιά η ομόφυλοι γονείς θα κάνουν ομοφυλα παιδιά. Αυτό είναι μια ανοησία..
 Με βάση την εμπειρία μου λέει ο Π. Τατσόπουλος- υιοθετημένο παιδί κι αυτός- εκείνο που ψάχνει ένα παιδί δεν είναι ενα γονεικό πρότυπο, όπως πιστεύουν πολλοί.. δηλαδή ένας μπαμπάς και μια μαμά ανεξαρτήτως των άλλων ιδιοτήτων. Δηλαδή δεν έχει σημασία αν ο μπαμπάς είναι κακός, αναίσθητος η αδιάφορος η βίαιος; Το μεδούλι της υιοθεσίας είναι η διάθεσή σου να προσφέρεις. Δηλαδή ξαναγυρνάμε σε βασικές έννοιες οπως είναι η αγάπη, η στοργή και η καλοσύνη. Αυτές τις ιδιότητες αναγνωρίζει ένα παιδί και αυτές τις ιδιότητες μπορεί να τις βρεί και σε ομόφυλα και σε ετερόφυλα ζευγάρια. Μετά την νομοθέτηση του σύμφωνου συμβίωσης, το ερώτημα που ετέθη, συνεχίζει ο Π. Τατσόπουλος, είναι αν τα ομόφυλα ζευγάρια θα έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα ετερόφυλα. Η απάντηση που δίνει ολόκληρη η Ευρώπη είναι Ναί πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα.
iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.