ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΡΩΣΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Χούλιγκανς από τη Ρωσία προειδοποιούν μέλη της LGBT κοινότητας και Άγγλους οπαδούς, ότι θα τους επιτεθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ρώσοι χούλιγκανς απειλούν τους ομοφυλόφιλους και τους Άγγλους φιλάθλους ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Όπως αναφέρουν μέλη της LGBT, δέχονται απειλητικά μηνύματα από Ρώσους, τα οποία αναγράφουν ότι θα μαχαιρωθούν από τους χούλιγκανς. Πολλοί ομοφυλόφιλοι έχουν σχεδιάσει να ταξιδέψουν στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τα πράγματα όμως να είναι πολύ επικίνδυνα, καθώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δεχθούν επίθεση από Ρώσους. 
Οι χούλιγκανς δεν σταμάτησαν στα μέλη της LGBT κοινότητας και προειδοποίησαν τους Άγγλους οπαδούς. Συγκεκριμένα, μια ομάδα χούλιγκανς, γνωστή ως «Μόρντβιν», στην οποία έχει απαγορευθεί η παρουσία σε αγώνες του Μουντιάλ, δήλωσε: «Οποιαδήποτε πρόκληση από τους Άγγλους θα έχει συνέπειες. Αν τολμήσουν και δεν μας σεβαστούν θα τιμωρηθούν και τους προειδοποιούμε να προσέχουν. Οι αρχές είπαν ότι μπορούν να μας ελέγξουν αλλά κάνουν λάθος. Εάν προκληθούμε και δεν υπάρχει αστυνομία κοντά, θα τους χτυπήσουμε σκληρά. Θα τους χτυπήσουμε με τις γροθιές μας και με οτιδήποτε βρεθεί στα χέρια μας». Ανάλογα περιστατικά είχαν υπάρξει και στο Euro της Γαλλίας το 2016, όταν οι Ρώσοι επιτέθηκαν στους Άγγλους και τραυμάτισαν δύο από αυτούς πολύ σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.