google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΚΟΝΤΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΟΧΑ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

ΦΩΤΙΕΣ άναψε  το «ναι» του Ευάγγελου Βενιζέλου επί της ρύθμισης για την αναδοχή τέκνων από ομόφυλα ζευγάρια στη Βουλή. Και στάθηκε αφορμή να εκδηλωθούν εσωκομματικές έριδες. Ο πρώην πρόεδρος του ΠαΣοΚ μιλώντας στη συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης των αποφάσεων ευρωπαϊκών δικαστηρίων εξήγησε ότι «αφού ο νόμος προβλέπει σύμφωνο συμβίωσης για αναδοχή, δεν μπορεί να υπάρξει διάκριση μεταξύ ετερόφυλων και ομόφυλων. 
Θα εξεταστούν ισότιμα από κοινωνική υπηρεσία και τη δικαιοσύνη. Η νομολογία προβλέπει ότι τα κράτη-μέλη δεν έχουν υποχρέωση να προβλέψουν και γάμο» επέμεινε, διευκρινίζοντας ότι «ο αποκλεισμός από υπόθεση υιοθεσίας ομοφυλόφιλης γυναίκας, παραβιάζει άρθρα της Σύμβασης». 
«Η προστασία των δικαιωμάτων και ο σεβασμός της νομολογίας πρέπει να είναι η γραμμή μας. Δεν πρέπει να γινόμαστε θύματα κοινωνικής και επικοινωνιακής υποκρισίας, είπε ο κ. Βενιζέλος, η τοποθέτηση του οποίου προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος είναι συνεπής στην πολιτική στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να μην στηρίζει κανένα νομοσχέδιο που εισάγει η κυβέρνηση. 
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος κάνοντας αναφορά και στο Κυριακάτικο άρθρο του κ. Βενιζέλου με τίτλο «Η διακριτική γοητεία της ''κανονικοποίησης'' του ΣΥΡΙΖΑ» σχολίασε: «Τώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδοχή, περιμένω ''ύμνους'' των Συριζαίων! Το χειρότερο όμως είναι Κυριακή να ''χτίζεις'' στην ''Καθημερινή'' και Πέμπτη να ''γκρεμίζεις'' στη Βουλή! Η επιστημονική σου άποψη να αναιρεί την πολιτική σου θέση!». «Δεν θα ψηφίσω τη διάταξη για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, συνειδητά και αποφασιστικά. Η πρότασή μου είναι, εωσότου οδηγηθούμε σε εκλογές, να μην ψηφίζουμε κανένα νομοσχέδιο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με το αίτημα να φύγουν τώρα», διευκρινίζει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με άλλο «τιτίβισμα» στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Προσθήκη νέου σχολίου Τώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδοχή, περιμένω «ύμνους» των Συριζαίων! Το χειρότερο όμως είναι Κυριακή να «χτίζεις» στην Καθημερινή και Πέμπτη να «γκρεμίζεις»στη Βουλή! Η επιστημονική σου άποψη να αναιρεί την πολιτική σου θέση! 
Με πληροφορίες από το arkadiaportal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.