google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

When We Rise (2017): Η ΣΕΙΡΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ

Μια εκπληκτική σειρά που μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη και εκτός οθόνης στους υπολογιστές μας, μέσα από 4 επεισόδια ενώνουν με μια ξεκάθαρη αίσθηση σκοπού στην ΛΟΑΤΚΙ σειρά «Όταν ξεσηκωθούμε». Μια εξέταση των ομοφυλοφίλων και των δικαιωμάτων των γυναικών για τρεις δεκαετίες και πώς οι αιτίες τους συγκρούονται και συγχωνεύονται.
Με τη νέα προσφορά από το ABC του Dustin Lance Black  η σειρά επισημαίνει με ξεκάθαρο τρόπο τι είναι δυνατό να εκπληρωθεί όταν οι καταπιεσμένες μειονότητες συγκεντρώνονται και παλεύουν ενάντια σε μια κακόβουλη πατριαρχία. 
Αποκρυπτογραφώντας την πραγματικότητα μέσα από το παιχνίδι της καθημερινότητας το ABC βασίζεται στο αναζωογονημένο πάθος του κοινού για διαμαρτυρία για να προκαλέσει ενδιαφέρον για μια παράσταση που τιμά όλους εκείνους που άνοιξαν το δρόμο για ισότητα με διαμαρτυρίες και (κυρίως) παθητική αντίσταση. 
Η σειρά των οκτώ επεισοδίων που θα συγκινήσει το κοινό, εκπληρώνει σωστά από την έντιμη παρουσία για την κατάκτηση των δικαιωμάτων στους ΛΟΑΤΚΙ, μέσα όμως από μια αυστηρή ρεαλιστική ματιά. Μια εκτεταμένη ιστορία δημιουργεί έναν δυνατό συνδυασμό γεμάτα από μαθήματα ιστορίας και προσωπικών ιστοριών σε μια κοινωνία που αλλάζει όταν τα στερεότυπα αποδεικνύονται υπερβολικά. 
Το αποτέλεσμα είναι μια συσσώρευση αφηγήσεων που δεν φτάνουν ποτέ στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Τιμώντας την ευγενική ισότητα που προάγει η σειρά του ABC, το "When We Rise" είναι μία από τις λίγες "σειρές γεγονότων" που νόμιμα αποτελεί γεγονός και πολιτική ιστορία ταυτόχρονα. Το ABC μπορεί να μας δείξει το μέλλον μέσα από την βραβευμένη σειρά που κατέκτησε τις καρδιές μας...
With English OR French Subs Here
With English Subs Here

Part 2: Here OR Here
Part 3: Here OR Here
Part 4: Here OR Here 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.