google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Μήνυση κατά του Βασίλη Τσιάρτα από το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών

Μήνυση κατά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος είχε προκαλέσει σάλο με τις τρανσφοβικές αναρτήσεις του στο Facebook, κατέθεσε το Σάββατο το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, δια της προέδρου του Μαρίνας Γαλανού. Όπως επισημαίνει η κ. Γαλανού, η μήνυση κατατέθηκε «με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο αλλά και άλλες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα κατά του Βασίλη Τσιάρτα, αλλά και κατά όλων όσων είχαν απειλήσει την σωματική ακεραιότητα ή την ζωή μου και με είχαν καθυβρίσει με χυδαίο τρόπο. Όλοι αυτοί θα απολογηθούν στην Δικαιοσύνη όπως τους αξίζει». Σε νέα της ανάρτηση σήμερα, η Μαρίνα Γαλανού προσθέτει πως «τα χυδαία υβριστικά - απειλητικά μηνύματα συνεχίζονται. Αυτά θα προστεθούν στην μήνυση που ήδη έχει γίνει». 
Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Τσιάρτας, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου, είχε αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, πως: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. ΥΓ.: Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους, να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα». Επισημαίνεται ότι μετά την πρώτη απαράδεκτη ανάρτηση και τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο ποδοσφαιριστής είχε επανέλθει με νέα δήλωση. Ακολουθεί η δεύτερη ανάρτησή του (διατηρείται η ορθογραφία): «Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου κ μου λένε τι πρόβλημα εχω με τους gay κ τα ομόφυλα ζευγάρια εχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να εχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα κ το σέβομαι απόλυτα. Για μένα ομως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας κ μια γυναίκα , οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. 
Όσους γάμους όσες παρελάσεις κ οτιδήποτε αλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το οτι θέλουν να εχουν κ παιδιά οπως επισης κ το να βγαίνουν δημόσια να το επιδυκνείουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Κ αυτα τα οτι όποιος δε συμφωνεί ειναι ρατσιστής κ διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ´την αισθητική του καθε ανθρώπου κ η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση» Πηγή:.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.