google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Οι gay φίλοι του Κατσίκη και το νομοσχέδιο

Ο ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΚΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΕΡΩΤΗΣΗ ΧΑΖΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ LGBT GREECE: ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΣΙΚΗ ΟΙ ΓΚΕΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;
Καμία διάθεση για υπαναχωρήσεις σε ζητήματα που αφορούν τις έμφυλες ταυτότητες και πολύ περισσότερο τον γάμο των ομοφυλόφιλων, δεν έδειξε να έχει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης. Εξάλλου όπως είπε σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους, το δικαίωμα ουσιαστικά στο γάμο ομόφυλων ζευγαριών, παραχωρήθηκε κατά τη ψήφιση του νομοσχεδίου τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου. Πως; Δίνοντας τη δυνατότητα σε ένα από τα μέλη του ζευγαριού ν’ αλλάξουν φύλο.
«Έχω πολλούς gay φίλους που ήταν κατά του συγκεκριμένου νομοσχεδίου», δήλωσε χαρακτηριστικά και αποκρίθηκε με ένα ξεκάθαρα αρνητικό μορφασμό σε ερώτημα αν θα ψηφίσει άλλη νομοθετική παρέμβαση που θα αναγνώριζε το γάμο μεταξύ ζευγαριών του ίδιου φύλου. Αντίστοιχη ήταν δε και η αντίδρασή του όταν ετέθη το ερώτημα της νομιμοποίησης της χρήσης ινδικής κάνναβης για ιατρικούς λόγους. «Εσείς θα το δεχόσασταν;» αναρωτήθηκε και πρόσθεσε λίγο πριν αποχωρήσει: «αυτό είναι το μεγαλείο της Δημοκρατίας! Ότι μπορούμε και διαφωνούμε!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.