google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

LGBT GREECE: ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΜΕΡΟΣ 2ο

Paradigma (2016)

Ο 18χρονος Guille που μόλις μπήκε στο σχολείο ήταν ερωτευμένος με τον καλύτερο φίλο του για μήνες. Γνωρίζει πολύ καλά αυτό το συναίσθημα, αλλά οι προκαταλήψεις του τον εμποδίζουν να εκφράσει τα συναισθήματα κοντά του. Ο Guille θα προβληματιστεί μέσα από μια σειρά γεγονότων στην τελική εξέλιξη των συναισθημάτων που καθοδηγούνται από τη σεξουαλική του αφύπνιση, προκαλώντας ένα ταξίδι αυτοπροσδιορισμού ως ατόμου. Η ταινία μας άρεσε και ήδη έχει προβληθεί σε αρκετά φεστιβάλ και κανάλια της ευρώπης.
Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ Here OR Here

The stillest Hour (2016)

Όταν ένας ψυχολόγος συνομιλεί με έναν ελκυστικό νέο πελάτη μέσα από έναν ελεύθερο πνευματικό αλλά καλλιτεχνικά βασανισμένο τρόπο ζωής, η καλή του θέληση και ο επαγγελματισμός του δοκιμάζονται όταν ο άνθρωπος αρχίζει να ξεφορτώνει τις ανησυχίες του για ένα αγόρι που φαίνεται να τον καταδιώκει.
Μέσα από μια σειρά εντατικών συνεδριών - κάθε μία εξελίσσεται σε διάφορες καταστάσεις ερωτικής μανίας - τα τραπέζια αναποδογυρίζονται όταν το αγόρι συμμετέχει ξεχωριστά στις προσωπικές ζωές και των δύο ανδρών.
* Amazon βαθμολογία 5 από 5 αστέρια!
ΟΛΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ Here OR Here

Cowboy Forever (2006)

Εμπνευσμένο από μια αληθινή ιστορία, αυτό το ντοκιμαντέρ μας ταξιδεύει σε ένα ταξίδι μέσα από το Mato Grosso do Sul της Βραζιλίας και στη ζωή των βραζιλιάνικων gauchos. Ομορφα ελκυστικά τοπία περήφανα απλωμένα μέσα από το φόντο που οδηγεί στην εξιστόριση μια απλή ιστορία φιλίας και ανοχής μεταξύ του Govinda και John,καθώςο Govinda εξερευνά την σωματική έλξη του στους συναδέλφους του καουμπόη.
Η ΤΑΙΝΙΑ With English Audio and English Subs (for Pt Parts) Here 
With French Audio with PtBr Subs and French Subs (for Pt Parts) Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.