google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Το Football manager 2018 γράφει ιστορία: Ποδοσφαιριστές παραδέχονται ότι είναι γκέι

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι... εθισμένοι στο Football manager αρχίζουν τα ξενύχτια αφού κυκλοφορεί η νέα έκδοση του αγαπημένου τους παιχνιδιού. Το FM 2018, μπορεί επίσημα να κυκλοφορεί στις 8 Νοεμβρίου, αλλά από τις 26 Οκτωβρίου έχει κυκλοφορήσει η δοκιμαστική του έκδοση, οπότε και οι λάτρεις του παιχνιδιού μπορούν ήδη να το χρησιμοποιούν.
Απ' ότι φαίνεται λοιπόν το καινούργιο football manager κρύβει εκπλήξεις και μάλιστα όχι μόνο όσον αφορά τα γραφικά κλπ. Για πρώτη φορά στην ιστορία τέτοιων παιχνιδιών ο «προπονητής» θα πρέπει να ασχοληθεί και με το πως θα διαχειριστεί μια ανοιχτή παραδοχή ενός ποδοσφαιριστή του πως είναι... γκέι.
Αυτό συμβαίνει με τους νέους, φανταστικούς παίκτες που δημιουργεί το παιχνίδι πάντως κι όχι με αυτούς που ήδη το κοινό γνωρίζει. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν ανακοινώσει πως είναι γκέι στην πραγματική ζωή, όπως ο παίκτης των LA Galaxy Robbie Rogers, δεν περιλαμβάνονται αυτή τη στιγμή στην έκδοση beta του παιχνιδιού αν και εταιρία ανακοίνωσε πως αργότερα θα προστεθούν.
Αυτό πάντως δεν πρόκειται να συμβαίνει με παίκτες που προέρχονται από χώρες, όπως το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος παραμένει παράνομο.
Για τον εκάστοτε μάνατζερ πάντως το να έχει έναν γκέι ποδοσφαιριστή στην ομάδα του θα είναι θετικό, αφού τα έσοδα θα αυξάνονται. Όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος της εταιρίας ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να προσελκύσει επιπλέον κοινό: ««Συμβαίνει πολύ σπάνια», είπε ο εκπρόσωπος της Sports Ilustration. «Πιστεύουμε όμως ότι, εάν ένας παίκτης παραδεχτεί δημόσια πως είναι γκέι, ο σύλλογος θα δει μια αύξηση στο μάρκετινγκ γιατί θα υπάρχει ένα διαφορετικό κοινό που επιθυμεί να υποστηρίξει αυτόν τον παίκτη.
Θα υπάρχει δηλαδή υποστήριξη από ανθρώπους που ίσως δεν είχαν ασχοληθεί με την ομάδα στο παρελθόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.