google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ: Furious Desires (2017) ΜΕΡΟΣ 1ο

Η επιθυμία είναι μυστηριώδης. Η επιθυμία είναι συντριπτική. Η επιθυμία είναι τραγική. Η επιθυμία είναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ. Οι πολλές παραλλαγές αυτού του περίεργου πράγμα που ονομάζεται επιθυμία είναι σε πλήρη εμφάνιση σε αυτή την εκπληκτική συλλογή ταινιών μικρού μήκους.Η Daytime Doorman παρακολουθεί την επιθυμία που αναδύεται μεταξύ του Marcelo και του σέξι νταρ Μάρτσιου.
Ο Χάβιερ στην δεύτερη ταινία γράφει τις αρχές της επιθυμίας, όταν ο Νικόλαος αρχίζει να παρατηρεί ότι ο γιος του δίνει προσοχή μόνο σε συγκεκριμένους τύπους αγοριών. Η άλλη πλευρά αφορά τις απογοητεύσεις της ανεκπλήρωτης επιθυμίας όταν το αντικείμενο της επιθυμίας σας είναι πέρα από την προσέγγισή σας - κυριολεκτικά.
Ο αγώνας για αγάπη και αποδοχή μέσα από τις ταινίες διερευνούν τι συμβαίνει όταν ένας άνθρωπος, ανεξάρτητα από τις αρχαίες παραδόσεις, αποφασίζει να ανατρέψει ό, τι αναμένεται από αυτόν να δηλώσει την επιθυμία του για τον καλύτερο φίλο του και τέλος, στο Loris Is Fine μαθαίνουμε για τα μήκη δύο νέοι εραστές για να αποδείξει ότι η αγάπη τους είναι πέρα από την επιθυμία. Οι ταινίες προέρχονται από διαφορετικές χώρες αποτελώντας ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα πως αντιμετωπίζουν οι λοατκι κοινωνίες την αποδοχή και τον έρωτα...
O Porteiro do Dia (The Daytime Doorman, 2016) by Fábio Leal (Brazil) Here
Xavier (2016) by Ricky Mastro (Brazil)  Here

Al otro lado (The Other Side, 2017) by Rodrigo Álvarez Flores (Mexico)  Here
El tigre y la flor (The Tiger's Fight, 2016) by Denisse Quintero (Mexico)  Here
Loris sta bene (Loris Is Fine, 
2017) by Simone Bozzelli (Italy) Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.