google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

The First Time – Bedingungslose Liebe (2011)

Πρόκειται για ένα φίλμ του νεότερου Ευρωπαικού κινηματογράφου για τη νεολαία. επομένως, πρέπει επίσης να σημειώσουμε με βάση την σημερινή ανασκόπηση ότι η ταινία δεν συγκρίνεται με μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές. 
 Η ταινία εστιάζει στην  πρώτη μεγάλη αγάπη μεταξύ του  billy και nick και η αποτυχία αυτής της σχέσης. που αποτελεί επίσης ένα κεντρικό θέμα. Επιπλέον, πρόκειται για τη φιλία και πόσο σημαντικό είναι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα για να ζήσουμε. Η πρώτη αξιολόγηση του φίλμ δείχνει ότι φωτίζει περισσότερο στις σχέσεις των νέων χωρίς να ασχολείται με  τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται από τους γονείς που έχουν γκέι γιούς,  οπότε ουσιαστικά η σχέση γονιών και παιδιών δεν αποτελεί το κεντρικό σημείο. 
 Συμπέρασμα: Ερασιτέχνες ηθοποιοί αλλά με ρεαλισμό χάρη στις ατάκες και την ατμόσφαιρα της ταινίας με σκηνές πλημμυρισμένες από αγάπη εξισορροπώντας έτσι την πλοκή της ταινίας. Στην ουσία όμως αποτυπώνει την σκέψη και τις τάσεις της νεολαίας στην Γερμανία ιδίως τώρα που επιτράπηκαν οι γκέι γάμοι, αν και η ταινία γυρίστηκε με μικρό προυπολογισμό το 2011.
With English OR Spanish Subtitles Here OR  Here 
With English Subtitles Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.