ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ο Τραμπ κήρυξε τον πόλεμο στους LGBT - Δεν δέχεται στο στρατό τρανσέξουαλ

Ο στρατός μας πρέπει να επικεντρωθεί στην αποφασιστική και συντριπτική νίκη», αναφέρει σε ανάρτησή του Ο Πρόεδρος Τρόμπ ανακοίνωσε μέσω του Twitter σήμερα Τετάρτη, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα δέχονται πλέον τρανσέξουαλ άτομα να υπηρετούν «σε οποιαδήποτε θέση» του στρατού. «Μετά από διαβουλεύσεις με τους γενικούς και τους στρατιωτικούς μου εμπειρογνώμονες, σας ενημερώνω ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θα δεχτεί ή δεν θα επιτρέψει στα άτομα τρανσέξουαλ να υπηρετήσουν σε οποιαδήποτε θέση στο στρατό των Η.Π.Α.», έγραψε στο Twitter.
«Ο στρατός μας πρέπει να επικεντρωθεί στην αποφασιστική και συντριπτική νίκη και δεν μπορεί να επιβαρυνθεί με το τεράστιο ιατρικό κόστος και πιθανές επιπλοκές που θα συνεπαγόταν». Πριν από περίπου έναν χρόνο το Πεντάγωνο είχε λάβει την ιστορική απόφαση αναφορικά με το ποιοι θα μπορούν να υπηρετούν στον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμφωνα με την απόφαση μπορούσαν να καταταγούν και να υπηρετήσουν χωρίς περιορισμούς και τα τρανσέξουαλ άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.