ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Πρίγκιπας Τζορτζ: Αντιδράσεις γιατί τον παρουσιάζουν «gay icon»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει δημοσίευμα του PinkNews με τίτλο "Ο κόσμος πιστεύει ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ μοιάζει υπέροχος σε αυτή τη νέα φωτογραφία". Στο άρθρο που ανέβασε το PinkNews ουσιαστικά αναφέρεται ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ έγινε «gay icon» μέσα σε μια νύχτα. Προκλήθηκαν αντιδράσεις, με έναν πολιτικό να απαιτεί συγγνώμη για το άκρως ακατάλληλα γραμμένο άρθρο. Το PinkNews ουσιαστικά υποστήριζε πως ο κόσμος στο Twitter χαρακτηρίζει τον πρίγκιπα Τζορτζ «gay icon». O Jim Alister του Traditional Unionist Voice (TUV) χαρακτήρισε το άρθρο «κατάφωρα προσβλητικό». Επισήμανε πως το να αναφέρεσαι στη σεξουαλικότητα όταν μιλάς για ένα μικρό παιδί είναι εντελώς ακατάλληλο.
 «Το να παίρνεις τη φωτογραφία ενός μικρού αγοριού και να το φαντάζεσαι να γίνεται icon για μια ζωή που ορίζεται από το σεξ είναι εξωφρενικό και άρρωστο». Από την άλλη πλευρά το PinkNews επιμένει πως απλώς έκανε αναφορά στον μεγάλο αριθμό αναφορών στα social media. Πέρασαν μάλιστα στην αντεπίθεση, τονίζοντας πως ο Jim Alister δεν είναι αμερόληπτος σχολιαστής. Έκαναν λόγο για άνθρωπο με μακρά ιστορία αντίθεσης στα δικαιώματα των LGBT ανθρώπων και χαρακτήρισαν τις δηλώσεις του εξωφρενικές. Η φωτογραφία που πυροδότησε τη διαμάχη δείχνει τον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ στο ελικόπτερο να κρατά το πρόσωπό του σε μια πολύ τρυφερή πόζα. Είχε τραβηχτεί στις 21 Ιουλίου κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.