ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Τα ελληνικά ξενοδοχεία στην καμπάνια “Gay September in Greece”

Το Travel by Interest ενισχύει τα Ελληνικά Ξενοδοχεία για το μήνα Σεπτέμβριο, στοχεύοντας το International Gay Ταξιδιωτικό Κοινό Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια “Gay September in Greece” του Travel by Interest | a Destsetters Project, με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων προορισμών για Gay Διακοπές το μήνα Σεπτέμβριο. Αποτελώντας ένα από τα δυναμικότερα κοινά, η Gay Ταξιδιωτική αγορά ψάχνει ολοένα και περισσότερο για ποιοτικές διακοπές, με το μήνα Σεπτέμβριο να φαίνεται ο ιδανικότερος για ‘καλοκαιρινές διακοπές’.
Με την Ελλάδα να βρίσκεται πλέον ανάμεσα στους δυναμικότερους καλοκαιρινούς προορισμούς για Gay ταξιδιώτες, το Travel by Interest ξεκινάει τη νέα καμπάνια Gay September in Greece, με σκοπό να ενισχύσει την τουριστική περίοδο του Σεπτεμβρίου, που ούτως ή άλλως δείχνει ήδη θετικά δείγματα. Μεταξύ των ενεργειών, η καμπάνια θα συμπεριλαμβάνει άρθρα σε δημοφιλή Gay Media της Αγγλίας, Social Re-marketing Καμπάνιες σε gay ταξιδιωτικά κοινά που χρησιμοποίησαν την πλατφόρμα για διακοπές τον τελευταίο χρόνο (πάνω από 1.000.000 ταξιδιώτες), καθώς και εντυπωσιακές Newsletter Campaigns. Η καμπάνια αυτή αποτελεί μέρος των ευρύτερων ενεργειών του www.septemberingreece.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.