google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Perfect Obedience (2014): Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ


ΚΙ επειδή στην προηγούμενη είδηση Καθολικό ραδιόφωνο εξιστόρησε φυσικά φαινόμενα ως θεολογικά να δούμε αν έχει απάντηση για την επόμενη ταινία. Η οποία βασίζεται σε ΑΛΗΘΙΝΑ γεγονότα παρακαλώ αλλά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ: Η ταινία αναφέρεται στη ζωή του καθολικού ιερέα, Μαρσιάλ Μασιέλ, ο οποίος κακοποιούσε αγοράκια, ενώ παράλληλα διατηρούσε σχέσεις με τουλάχιστον δύο γυναίκες. Ήταν πατέρας έξι παιδιών, δύο από τα οποία είχε κατηγορηθεί ότι κακοποιούσε επίσης. Η ταινία έχει προκαλέσει πραγματικά σοκ στους καθολικούς κύκλους στο Μεξικό, καθώς φωτίζει την παιδοφιλία του κλήρου, κατά τη διάρκεια που τα ηνία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας είχε ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ΙΙ.
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑΣ: Η ταινία με εξαιρετικούς ηθοποιούς γυρισμένη σε φυσικές τοποθεσίες με οδηγό την σκηνοθεσία που βραβεύτηκε αποδεικνύει τις μεθόδους υποταγής 3 επιπέδων που χρησιμοποιούσαν σε εκκλησιαστικές σχολές οι ραδσοφόροι που είχαν αναλάβει την πνευματική καθοδήγηση των νέων παιδιών ώστε να γίνουν ιερείς. Μέσα από άριστο τρόπο δείχνει την τέλεια άρθρωση γλώσσας και επιχειρημάτων των ραδσοφόρων υποκριτών- που καμία σχέση δεν έχει με το Ευαγγέλιο- για να υποτάξουν το νέο διαπτράττοντας μια σειρά λαθών. Κι αυτό γιατί η παιδοφιλία είναι ακολασία και μάλιστα αηδιαστική πράξη κατά του ατόμου και της προσωπικότητάς του.
ΜΙΑ απάντηση σε εκείνους που υποκρίνονται και δεν δέχονται ότι μόνο η Ομοφυλοφιλία είναι πράξη ανθρώπινη, ισότιμη, αυτόβουλη και αποτελεί την αγάπη ατόμου πρός άλλο άτομο. Επομένως ας ξεκαθαρίσουμε τους όρους και ας πάρουμε θέση σε όλες τις περιπτώσεις...Προσέξτε πολύ τους διαλόγους. Είναι συγκλονιστικοί κι εξεηγεί πως και γιατί ανάλογα φαινόμενα έχουν συμβεί και αλλού...
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ English OR Greek Subtitles Here
With Greek Subtitles Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.