google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

15 διάσημοι που δεν πιστεύουν στους γάμους των gay

Πρόσφατα ο 44χρονος σταρ της λάτιν μουσικής, Ρίκι Μάρτιν ανακοίνωσε ότι εδώ κι έναν χρόνο είναι σε σχέση με τον Σύρο καλλιτέχνη Τζουέν Γιούσοφ, τον οποίο και σκοπεύει να παντρευτεί άμεσα. Ο τραγουδιστής έχει γίνει και πατέρας με παρένθετη μητέρα και έχει αποκτήσει δίδυμα. Υπάρχουν διασημότητες που διαφωνούν με το διακαίωμα των gay να παντρεύονται, και φυσικά να αποκτούν παιδιά. Στην Αμερική, φυσικά, αυτό το ζήτημα έχει τεθεί χρόνια πριν με κάποιους celebrities να διατυπώνουν τις αντιρρήσεις τους σχετικά με το αν πρέπει να επιτρέπεται ο γάμος ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια.
 Φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία του Χόλιγουντ στηρίζει και τον γάμο και το σύμφωνο συμβίωσης, υπάρχουν όμως και κάποιοι που επικαλούνται τον Αδάμ, την Εύα και την οργή του… Θεού. Οξύμωρο το γεγονός ότι κάποιοι από αυτούς έχουν φίλους, gay! Ιδού 15 διάσημοι, που άνετα δίπλα στο όνομά τους θα μπορούσε να μπει η λέξη «ομοφοβικός». Τους μετράμε αντίστροφα γιατί το Νο1 είναι ακτιβιστής, πασίγνωστος πρωταγωνιστής σε ταινίες δράσης… και μεγάλη έκπληξη!
#15 Τζον Βόιτ
Ο βετεράνος ηθοποιός του Χόλιγουντ και πατέρας της Αντζελίνα Τζολί, έχει εκφράσει καθαρά την άποψή του για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών. Πιστεύει ότι ομόφυλα ζευγάρια δεν πρέπει να παντεύονται. Δεν είναι να απορεί κάποιος γιατί η Αντζελίνα είχε για πολλά χρόνια σοβαρά ζητήματα με τον πατέρα της, μάλιστα δεν μιλούσαν για πολλά χρόνια.
#14 Κιρκ Κάμερον
Γνωστός από τη συμμετοχή του ως πιτσιρικάς στην τηλεοπτική σειρά Growing Pains, είναι πλέον ένας καλός Χριστιανός Ευαγγελιστής, και ίσως εκεί εδράζεται η άποψή του για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών. Αρνείται το διακαίωμα στον γάμο στους γκέι: «Ο γάμος αυτός είναι βρώμικος. Λέχθηκε στον παράδεισο με τον Αδάμ και την Εύα. Ένας άνδρας, μια γυναίκα για τη ζωή, μέχρι ο θάνατος να σας χωρίσει. Δεν θα προσπαθούσα ποτέ να επανα-ορίσω τον γάμο, και κανένας δεν θα έπρεπε να το κάνει».
# 13 Φιλ Ρόμπερτσον 

Κυνηγός, επιχειρηματίας και πρωταγωνιστής του επιτυχημένου ριάλιτι Duck Dynasty, ο πατριάρχης Ρόμπερτσον - βγάλτε το συμπέρασμά σας και από την εικόνα - έκανε χυδαία σχόλια για το θέμα. Σε συνέντευξή του στο ανδρικό περιοδικό GQ, περιέγραψε την ομοφυλοφιλία ως αμαρτία ισάξια με την κτηνοβασία. Στο ίδιο τσουβάλι έβαλε και όσους κάνουν σεξ εκτός γάμου με πολλές γυναίκες ή άνδρες. Γενικά ο κύριος αυτός έδωσε μια συνέντευξη 100 χρόνια πίσω από τα βόδια!
# 12 Άνγκους Τ Τζόουνς
Ο Τζέικ (αριστερά) από το Two and a Half Men έκανε μεγάλη εντύπωση λίγα χρόνια πριν χωρίς να έχει κάνει ευθαρσώς δηλώσεις κατά των γκέι. Μερικά χρόνια πίσω ο νεαρός ηθοποιός είχε μεγάλη λατρεία στον θεωρητικό Κρίστοφερ Χάντσον [Forerunner Chronicles] και ηταν ο μέντοράς του. Οι απόψεις του; Ο ράπερ Jay-Z έχει δεσμούς με τον Διάβολο (και δεν αστειεύεται), Ο Μπαράκ Ομπάμα μοιάζει με τον Χίλτερ και ... δεν συμπαθεί καθόλου μα καθόλου τους γκέι.
#11 Τρέις Άντκινς
Ο σταρ της κάντρι μουσικής δεν είχε κανένα πρόβλημα να δηλώσει την αντίθεσή του στο γάμο των γκέι. Ο γάμος πρέπει να περιορίζεται ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα. Θα μπορούσε να δεχθεί ένα συμφωνο συμβίωσης αλλά ... ταυτόχρονα θα σφίγγει τα δόντια μέχρι να ματώσουν. «Παρακαλώ ας μην το αποκαλούμε γάμο αυτό που κάνουν. Οι λέξεις έχουν σημασία. Κάπου να βάλουμε ένα όριο.»
#10 Τζέρεμι Άιρονς
Ο κάτοχος Όσκαρ και αγαπημένος κατά τα άλλα ηθοποιός έχει μια μάλλον παράξενη άποψη για τους γκέι γάμους. Σε συνέντευξη στη Huffington Post, συνέδεσε τον γάμο ομοφυλόφιλων με την... αιμομιξία! Υποστήριξε ότι οι γάμοι μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αιμομιξία μεταξύ πατεράδων και γιων! «Δεν θα μπορούσε ο πατέρας να παντρευτεί τον γιο του;», διερωτήθηκε ο 67χρονος ηθοποιός. Οταν ο δημοσιογράφος υπενθύμισε στον Άιρονς τους νόμους που ισχύουν για την αιμομιξία, ο ηθοποιός απάντησε: «Δεν υπάρχει αιμομιξία μεταξύ ανδρών. Η αιμομιξία υπάρχει για να μας προστατεύει από την ενδογαμία, αλλά οι άνδρες δεν γεννούν». Κάπου μάς μπέρδεψε
#9 Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ
Ο πασίγνωστος «μάτσο» ηθοποιός και πολιτικός, μετά τον «Terminator» σταμάτησε να είναι ντροπαλός και αποφάσισε να εκφράζει δημόσια τις απόψεις του για διάφορα κοινωνικά ζητήματα. Αν και έχει παντρέψει δύο ομόφυλα ζευγάρια, δηλώνει ότι αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνεί με τους γκέι γάμους. Και μάλιστα άσκησε βέτο για την ακύρωση δύο άλλων γάμων με ομόφυλα ζευγάρια. Ενώ η άποψή του είναι ότι ο γάμος πρέπει να είναι ανάμεσα σε μια γυναίκα και έναν άντρα, πιστεύει ότι η τελετή πρέπει να επιτρέπεται για όλους.
#9 Βικτόρια Τζάκσον
Η 56χρονη παρουσιάστρια του Saturday Night Live είναι πασίγνωστη για την ικανότητά της να κάνει τον κόσμο να γελάει. Τιποτα αστείο όμως δεν εμπεριέχουν οι απόψεις της για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών για τον οποίο δηλώνει ότι «Θα κάνει τον Θεό να θυμώσει πολύ». Ο Θεός έκανε τη γυναίκα και τον άνδρα και τα σώματά τους να ταιριάζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο... ποτέ δεν θα επέτρεπε γάμους του ίδιου φύλου... είπε η Τζάκσον που ξέρει πολύ καλά τις απόψεις του... Θεού!
#7 Στίβεν Μπάλντγουιν
Ο νεαρότερος ηθοποιός της γνωστής οικογενείας των ηθοποιών Μπάλντγουιν, είναι ο πιο συντηρητικός και εκφράζεται ανοικτά κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών. Αν και ισχυρίζεται ότι έχει γκέι... φίλους, δηλώνει ότι σαν καλός Χριστιανός δεν συζητάει αυτό το θέμα μαζί τους. Λατρεύει τους γκέι που ... διορθώνουν τη σεξουαλικότητά τους μέσω της θρησκείας... και γίνονται στρέιτ. Αν και επιστημονικά αυτό μας ... τινάζει τα μυαλά, ο κύριος Μπάλντγουιν πιστεύει ότι η πίστη στο Θεό βοηθάει να σταματήσει κάποιος να είναι ομοφυλόφιλος! Τι άλλο θα ακούσουμε...
#6 Άνταμ Μπάλντγουιν
Ο άλλος αδερφός των Μπάλντγουιν έχει να πει χειρότερα για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών. Συμφωνεί με τον ηθοποιό Τζέρεμι Άιρονς και μιλάει για αιμομιξία. Ανέφερε τους γάμους μεταξύ πατεράδων και γιων για ... φορολογικούς λόγους και επιβεβαιώνει την άποψή μας ότι κάτι πάει πολύ στραβά με την οικογένεια Μπάλντγουιν!
#5 Μάνι Πακιάο
Ο διάσημος μποξέρ από τις Φιλιππίνες είναι γνωστός για τις θρησκευτικές εμμονές του. Χαρακτηρίζει τον γάμο ομόφυλων ως «αντίθετο από το νόμο του Θεού». Αν και έχει γκέι .... συγγενείς δηλώνει υπέρ της επιλογής να είσαι ομοφυλόφιλος, αλλά κατά του γάμου ομόφυλων!
4 Ντένζελ Ουάσινγκτον
Ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ είναι και πολύ ... Χριστιανός. Αν και θεωρεί τον εαυτό του πολύ προοδευτικό δεν συμφωνεί σε όλα με τους φιλελεύθερους. Δηλώνει κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών... και μάλιστα είχε ξεσηκώσει τους θαυμαστές του όταν το αποκάλυψε για πρώτη φορά σε συνέντευξη.
#3 Μελ Γκίμπσον
Όλα τα έχουμε δει και ακούσει από τον γνωστό ηθοποιό του «Φονικού Όπλου». Ξυλοδαρμούς, τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, ρατσιστικά σχόλια, σεξιστικές επιθέσεις, ξενοφοβικές δηλώσεις. Από τη δεκαετία του 90 το διαδίκτυο βρίθει από τις ομοφοβικές δηλώσεις του και μάλιστα λέγεται ότι είχε συμβουλεύσει έντονα τον μακαρίτη Χιθ Λέτζερ να μην παίξει το ρόλο του γκέι στην βραβευμένη ταινία «Brokeback Mountain».
#2 Ντόναλντ Τραμπ
Ο πολυεκατομμυριούχος Πρόεδρος της Αμερικής είναι απόλυτα συντηρητικός και δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τους γκέι. Έχει παντρευτεί περί τις 3 γυναίκες και δεν δέχεται με τίποτα τον γάμο ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια. Έχει γκέι φίλους - αλλά θεωρεί τον εαυτό του «traditionalist», βαθιά παραδοσιακό τύπο ... και θέλει με αυτές τις αρχές να κυβερνήσει την Αμερική!
#1 Τσακ Νόρις
Είναι το απόλυτο icon της ποπ κουλτούρας και έχει πολύ απόλυτη άποψη για τους γκέι γάμους. Ο Τσακ Νόρις, ο απόλυτος Texas Ranger σταρ είναι και επίσημο πρόσωπο οργάνωσης που μάχεται επίσημα τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών. Ο γάμος είναι ιερή ένωση ανάμεσα σε μια γυναίκα και έναν άντρα. Ο Τσακ Νόρις δεν θέλει να υπάρχουν γκέι! Απλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.