google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου για ομοφυλοφιλία: «Φρούτο» και σχολεία...για σωστούς ανθρώπους

ΣΧΟΛΙΟ LGBT GREECE: Εκτός εποχής ο Μακαριώτατος Κύπρου που μίλησε για σχολεία που πρέπει να αντιμετωπίσουν την ομοφυλοφιλίας αλλά δεν απάντησε σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου. Ας μας αποδείξει επομένως τι είναι φυσιολογικό και τι..μη φυσιολογικό σε μια κοινωνία εξελιγμένη, σε ένα πολιτισμό ισότητας και φυσικά ας μας αποδείξει ποιον εκπροσωπεί. Τον εαυτό του, την εκκλησία του ή κάτι άλλο; Κι αν εκπροσωπεί κάποιον άλλον ας επιδώσει τους Κύπριους τα διαπιστευτήριά του ότι όντως εκπροσωπεί τον Κύριο....Ουαί υμίν...
Έτοιμος να δώσει αγώνα κατά της ομοφυλοφιλίας εμφανίστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος από την εκπομπή της Αιμιλίας Κενεβέζου «ΒΕΤΟ» στο MEGAONE όπου ήταν χθες βράδυ καλεσμένος. Αν και αποδέχεται ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι σημερινό φαινόμενο, χαρακτηρίζοντάς το «φρούτο» είπε ότι σήμερα η ομοφυλοφιλία έχει «ξετσιπωθεί», φτάνοντας σε «απαράδεκτες καταστάσεις», οι οποίες πρέπει να αντιμετωπιστούν, με στόχο να υπερπηδηθούν οι «ανωμαλίες».
Οι λέξεις στα εισαγωγικά αποτελούν εκφράσεις τις οποίες χρησιμοποίησε ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος για μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων, η οποία στην πλειοψηφία της αποτελεί μέρος του ποιμνίου του.
Ο Κύπρου Χρυσόστομος, είπε μάλιστα ότι εδώ και καιρό σκέφτεται να δημιουργήσει σχολικές μονάδες οι οποίες να αρχίζουν από το νηπιαγωγείο και να φτάνουν μέχρι το Λύκειο, οι οποίες να δημιουργούν «σωστούς ανθρώπους». Είπε ότι έχει ήδη έτοιμο πλάνο για τη δημιουργία 10 με 20 νηπιαγωγείων, αλλά του χάλασε τα σχέδια η οικονομική κρίση. Στόχος είπε, είναι σε ένα χρόνο να δημιουργηθούν τα νηπιαγωγεία, σε δύο χρόνια θα δημιουργήσει 2 δημοτικά και σε έξι χρόνια δύο γυμνάσια και λύκεια, τα οποία θα είναι υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, αλλά η Εκκλησία θα έχει λόγο, έτσι ώστε να λειτουργούν με υποδειγματικό τρόπο δίνοντας τις σωστές κατευθύνσεις στα παιδιά.
«Πώς» και «γιατί» ρωτήθηκε αρκετές φορές ο Αρχιεπίσκοπος από την δημοσιογράφο, και επιμόνως για τυχόν διευκρινίσεις ή διορθώσεις των όσων είπε ο Κύπρου Χρυσόστομος σε σχέση με την ομοφυλοφιλία, ωστόσο οι απαντήσεις έμειναν στην ίδια λογική του ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, είναι κάτι μη φυσιολογικό και πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπιστεί. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.