ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ E ΕΚΟΨΕ ΓΚΕΙ ΦΙΛΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ!

To κανάλι EPSILON προβάλλει καθημερινά τη σειρά «Καταιγίδα», κυπριακής παραγωγής. Στην σειρά, λοιπόν, υπήρχε ένα φιλί μεταξύ γκέι ανδρών, όμως η συγκεκριμένη σκηνή κόπηκε! Πιθανότατα, στο κανάλι σκέφτηκαν να αποφύγουν κάποιο πρόστιμο από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, όπως είχε συμβεί παλιότερα, με στη σειρά «Κλείσε τα μάτια». Ο ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς «Καταιγίδα», ο Ανδρέας Φυλακτού με αφορμή μάλιστα το «κόψιμο» της επίμαχης σκηνής κατά την προβολή της στην Κύπρο, έδωσε στη δημοσιότητα το απόσπασμα που δεν προβλήθηκε ποτέ, λέγοντας: 
Ένας ηθοποιός κάθε φορά που έχει μια πρόκληση έρχεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του και κάποιες φορές με τους γύρω. Δίνει μια μάχη και παλεύει με τα όρια του για να πραγματώσει αυτό που του ανατέθηκε. Επειδή λοιπόν κάτι τέτοιες κινήσεις λογοκρισίας προσβάλουν τον επαγγελματισμό μου και τη δουλειά μου την οποία σέβομαι και απαιτώ να σέβονται και οι υπόλοιποι, και επειδή η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης είναι μια από τις «αρχές» αυτού του τόπου που δεν λαμβάνω υπόψιν, σας παραθέτω το πλάνο που δεν θα δείτε στους τηλεοπτικούς σας δεκτές! Απολαύστε υπεύθυνα!”. Δείτε το σχετικό βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. Τι μάχη να δώσεις παιδάκι μου λες κα δεν ξέρουμε οτι είστε της κοινότητας στην πλειοψηφία σας #klaiw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.