google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Αυτοί ήταν οι πιο λαμπεροί γάμοι του 2017

Το 2017 ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει σε λίγες μέρες. Μια χρονιά όπου αρκετοί διάσημοι θέλησαν να δεσμευτούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Από διακριτικούς γάμους μέχρι αυτούς που μονοπώλησαν τα εξώφυλλα των περιοδικών και τα φλας των παπαράτσι.

1. Alicia Vikander & Michael Fassbender

O πιο διακριτικός γάμος της χρονιάς ανήκει σίγουρα σε αυτό το ζευγάρι που παντρεύτηκε στις 14 Οκτωβρίου 2017 στην Ίμπιζα. Κατάφερε να μην διαρρεύσει ούτε μια φωτογραφία γάμου - κυκλοφόρησε μόνο μία από το beach party της προηγούμενης ημέρας που οργάνωσαν για φίλους και συγγενείς. 
ΟΙ ΛΑΜΠΕΡΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΟΥ 2017

2. Pippa Middleton & James Matthews 

Τον Μάϊο του 2017 στην εκκλησία του St. Mark στο Berkshire της Αγγλίας, η μικρότερη αδελφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Kate Middelton, παντρεύτηκε τον διαχειριστή επενδύσεων (hedge fund manager) James Matthews. Ήταν, μάλιστα, και μια ευκαιρία για τα πριγκιπικά ανιψάκια της να εκτελέσουν καθήκοντα παράνυφων. 
ΟΙ ΛΑΜΠΕΡΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΟΥ 2017

3. Miranda Kerr & Evan Spiegel

To top model από την Αυστραλία παντρεύτηκε, για δεύτερη φορά μετά τον γάμο με τον Ορλάντο Μπλουμ,  στις 27 Μαϊου του 2017 τον Evan Spiegel, τον δημιουργό και ιδρυτή του app Snapchat. Υπήρξαν ζευγάρι από το 2014 και, παρά τη φήμη τους, ο γάμος τους τελέστηκε στον πολύ στενό κύκλο των 50 καλεσμένων. 
ΟΙ ΛΑΜΠΕΡΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΟΥ 2017

4. Kate Upton & Justin Verlander

Με ένα μεγάλο γάμο στην Ιταλία σφράγισε τη σχέση του το ελκυστικό ζευγάρι από την Αμερική - η Upton είναι πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός, ενώ ο Verlander είναι πρωταθλητής του μπέιζμπολ. Είναι μαζί από το 2014, ενώ καθυστέρησαν να φτάσουν στο γάμο τους, επειδή παρακολουθούσαν έναν τελικό του μπέιζμπολ.
ΟΙ ΛΑΜΠΕΡΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΟΥ 2017

5. Serena Williams & Alexis Ohanian

Αυτή είναι η ασυναγώνιστη πρωταθλήτρια του τένις, αυτός είναι ο ιδρυτής του site Reddit και ο γάμος τους έγινε τον Νοέμβριο του 2017 στη Νέα Ορλεάνη. Το θέμα ήταν «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» (ιδέα του γαμπρού) και η νύφη συνδύασε το Alexander McQueen νυφικό της με ένα ζευγάρι διακοσμημένα αθλητικά Nike. Ήδη έχουν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ενώ ο Ohanian δεν σταματά να εκφράζει τη λατρεία του για τη σύντροφό του.
ΟΙ ΛΑΜΠΕΡΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΟΥ 2017

6. Jessica Chastain & Gian Luca Passi de Preposulo 

Μετά από πέντε χρόνια σχέσης, η διάσημη ηθοποιός παντρεύτηκε τον Gian Luca σε μια τελετή στο Treviso, την καταγωγή του Ιταλού επιχειρηματία. Ο ίδιος είναι αριστοκρατικής καταγωγής (εξ′ ου και το μακρύ όνομα), ενώ η οικογένεια Passi de Preposulo διατηρεί τους τίτλους του κόμη και της κόμισσας. 
ΟΙ ΛΑΜΠΕΡΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΟΥ 2017

7. Kate Mara & Jamie Bell

O πάλαι ποτέ «Billy Elliot» παντρεύτηκε την Mara (του «House of Cards») τον Ιούλιο, μετά από τη γνωριμία τους στα γυρίσματα του «The Fantastic Four». Ο γάμος τους παρέμεινε κρυφός, μέχρι τη διακριτική ανακοίνωση της Mara στο Instagram της. 
ΟΙ ΛΑΜΠΕΡΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΟΥ 2017

8. Jim Parsons & Todd Spiewak

O πρωταγωνιστής του «Big Bang Theory» ήταν σε σχέση με τον γραφίστα σύντροφό του για 14 χρόνια προτού παντρευτούν. Ο Parsons έχει μιλήσει ανοιχτά για την γκέι σχέση του από το 2012, ενώ λαμβάνοντας το βραβείο Emmy το 2013, στον λόγο του, είπε, «Το αφιερώνω στον αγαπημένο μου άνθρωπο στον πλανήτη, τον Todd Spiewack». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.