google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Theo και Hugo: όταν γεννιέται η αγάπη και ερωτεύεσαι φορέα του HIV...

O Theo και Hugo γνωρίζονται μεταξύ τους σε ένα σεξ κλαμπ στο Παρίσι. Μέσα από τον ερωτισμό οι δύο άνδρες συνδέονται τόσο πνευματικά όσο και σωματικά, μέσα από νατουραλιστικές σκηνές που καλύπτουν το πρώτο μέρος της ταινίας και τελικά ερωτεύονται.
Οι δύο άνδρες όμως όταν συναντιούνται έξω από το κλαμπ, όπου συνειδητοποιούν ότι είχαν σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη. Δεδομένου ότι ένας από αυτούς είναι θετικός στον ιό HIV, πηγαίνουν στο νοσοκομείο για να ελέγξουν τον εαυτό τους και να αρχίσει η απαιτούμενη φαρμακευτική αγωγή ώστε να μην επωαστεί ο ιός. Μπορείτε να δείτε τα αγόρια να περάσουν τη νύχτα μαζί και να ερωτεύονταιμετά από αυτό το περιστατικό.
Η ταινία στο πρώτο 20λεπτο είναι τολμηρή αλλά φυσικά φουλαρισμένη με ερωτικές σκηνές που θα νόμιζε ο θεατής ότι αντί για φίλμ βλέπει κάτι διαφορετικό, ωστόσο η αποτύπωση στα ενδότερα ενός κλάμπ δείχνει να αποκτά μια άλλη διάσταση. Θυμίζει και είναι τα dark rooms μέσα από τα οποία όμως γεννιέται μια αληθινή αγάπη...Ως το τέλος πάντως αποκτά ενδιαφέρον και δείτε πως αντιμετωπίζονται από το Δημόσιο οι φορείς του ιού και πως στην χώρα μας...όλα είναι θέμα Παιδείας...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.