google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Tέλος ο ρατσισμός για τη ΦΙΦΑ!

Τα ρατσιστικά φαινόμενα πληθαίνουν μέρα με τη μέρα, ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο και οι πάντες προσπαθούν να τιθασεύσουν το…τέρας, ιδιαίτερα μετά την αθρόα έλευση των μεταναστών στην Ευρώπη, η ΦΙΦΑ όμως έχει διαφορετική γνώμη.
Με τον ισχυρισμό πως η δουλειά ολοκληρώθηκε, αν και το θέμα του ρατσισμού παραμένει μείζον ενόψει του Μουντιάλ του 2018, αποδέσμευσε την επιτροπή που είχε συσταθεί για τη λήψη μέτρων ώστε να καταπολεμηθεί το φαινόμενο… Χάρις στο Associated Press, η απόφαση της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προκάλεσε τεράστια έκπληξη, αφού, ακόμα και τα μέλη που συμμετείχαν στην επιτροπή αντι-ρατσιστικής δράσης, εξεπλάγησαν αρνητικά όταν ενημερώθηκαν πως πλέον η δουλειά τους είναι ολοκληρωμένη.
«Μακάρι να μπορούσα να πω ότι αποτελεί έκπληξη αυτό που συνέβη, όμως δεν είναι και δυστυχώς φαίνεται πως η FIFA θέλει ν’ ακολουθήσει μια διαφορετική κατεύθυνση» σχολίασε ο Οσάσου Ομπαγιουγουάνα, που αποτέλεσε κομμάτι της αντι-ρατσιστικής δράσης τον τελευταίο καιρό, με την Ομοσπονδία να τονίζει ότι «η αποστολή που ήταν απλά προσωρινή, έλαβε τέλος». Όλα αυτά, τη στιγμή που η ανησυχία για το φαινόμενο του ρατσισμού, διατηρείται ενόψει της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στη Ρωσία. Ας ελπίσουμε ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα αναθεωρήσει την απόφαση της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.