google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

ΜΟΙΑΖΕΙ με ιστορία από τις ταινίες που γράφουμε κριτική για την Κοινότητα των ΛΟΤΑΚΙ. αλλά η  πρόσκληση του Ζακ Γκαρσία ήταν σαν παραμύθι. Ο Ζάκ πήγε στη μητέρα του αγαπημένου του φίλο , ζητώντας την άδειά της να παντρευτεί γιο της. 
Στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφόρησε ήδη το δεύτερο μέρος του βίντεο - η πραγματική πρόταση για τον σύντροφο του νεαρού άνδρα - και αυτό προκάλεσε στο διαδίκτυο συγκίνηση και δάκρυα. 
 Ο Zach έκανε την έκπληξη στο αεροδρόμιο κάνοντας εκεί τη πρόταση γάμου μετά από μια διαδικασία αρκετών ημερών ώστε όλα να γίνουν όπως επιθυμούσε .Το βίντεο ξεκινά με Zach στο δωμάτιό του ξενοδοχείου Ντένβερ, λίγο πριν πάει στο αεροδρόμιο για να συναντήσει τον φίλο του, ο τον Alastair, ο οποίος υπηρετεί στο στρατό. 
 Το σχέδιο: ήταν το όμορφο καλωσόρισμα του Alastair με το σύμβολο "Happy Birthday", η οποία ωστόσο έκρυβε μια έκπληξη - δηλαδή ένα ψεύτικο αεροπορικό εισιτήριο, το οποίο κρύβει το μήνυμα "Θα με παντρευτείς;". Ο Zach σχεδιάζει να δώσει Alastair ένα ρολόι αντί για ένα δαχτυλίδι, για την τελετή- 
"Το να είσαι γκέι ζευγάρι δεν είναι παραδοσιακή σχέση ούτως ή άλλως. Είπαμε ότι αν καταλήξαμε να παντρευτούμε, αποφασίσαμε ότι θα το κάνουμε με δαχτυλίδια. " Από εκεί μετατρέπεται σε μια συναισθηματική όμορφη νότα και των δύο μαζί σε όλη τη σχέση τους, την πραγματική πρόταση - και τις εξελίξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.