google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Never Steady, Never Still (2017): ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

ΜΙΑ βραβευμένη πολύ συγκινητική ταινία που αποκαλύπτει πτυχές ανθρώπινου δράματος και δεν χρειάζεται να είσαι ΛΟΑΤΚΙ μόνο για την δεις, καθώς το φιλμ προορίζεται για όλη την οικογένεια. Με την διαφορά ότι ο νεαρός ήρωας μας ενδιαφέρει για την προσωπικότητά του καθώς αναζητεί την γκέι σεξουαλικότητά του.. .
Εκπληκτικό δράμα με ερμηνείες που θα σας συγκλονίσουν καθώς έχει βραβευθεί για την πλοκή, την ιστορία αλλά κυρίως την άριστη απόδοση των χαρακτήρων των ηρώων..
Αυτό το δράμα μιλά για μια μητέρα που έχει την νόσο του Πάρκινσον και τον εφηβικό γιο της που αγωνίζεται με τη σεξουαλικότητα του, προσπαθώντας να δώσουν την μάχη για την επιβίωση. Πρόκειται για ένα ειλικρινά άριστα δοημένο αυθόρμητο δράμα από τον καναδό συγγραφέα-σκηνοθέτη Kathleen Hepburn, και ήταν ένας βραβευμένος καλλιτέχνης σε δεκάδες φεστιβάλ, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι το φιλμ φωτίζει ένα οικογενειακό δράμα που ξετυλίγεται απολύτως με το ρυθμό του συγγραφέα.
 Είναι επικεντρωμένο στις προσωπικότητες των ηρώων, με μια διπλή αφηγηματική εστίαση που δεν είναι τόσο ικανοποιητικά αναπτυγμένη ούτε τελειοποιημένη όπως θα μπορούσε να είναι. Η Judy, ωστόσο αποδίδεται άριστα από την πασίγνωστη ηθοποιό στην χώρα της  Shirley Henderson, η οποία ζει κοντά στα πετρελαϊκά πεδία της Αλμπέρτα και έχει τη νόσο του Πάρκινσον.
 Έχει έναν υποστηρικτικό αν και προβληματισμένο σύζυγο Ed (Nicholas Campbell), η δε ηρωίδια φαίνεται να έχει επίσης συναισθηματική σχέση με τον γείτονά της Lenny (Lorne Cardinal). Η Τζούντι ανησυχεί και προστατεύει τον έφηβο γιο της Jamie (Théodore Pellerin), ο οποίος, πέρα από την ανησυχία της για τη μητέρα του, έχει τα δικά του ζητήματα με τη σεξουαλικότητα και την ερωτική του ταυτότητα κι έτσι δίκαια  καταλαμβάνει το μισό αφηγηματικό χώρο της ταινίας. (Το χαρακτηριστικό γνώρισμα αναπτύχθηκε από ένα μικρότερο χρονικό διάστημα το οποίο επικεντρώθηκε περισσότερο στον Jamie.) Τελικά, αποκομίασαμε την αίσθηση ότι θέτει πολλά θέματα μέσα από μια αληθινή οικογενειακή ταινία..
With English OR Spanish Subtitles Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.