google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Boys On Film 19 (2019): ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ

Η δημοφιλής σειρά Boys on Film είναι πίσω με την 19η εκδοχή της ερωτικής συνύπαρξης μεταξύ ομοφύλων και η φυσική έλξη προς το ίδιο φύλο της με 10 νέα φίλμ που βραβεύτηκαν από όλο τον κόσμο.
 Με τον τίτλο No Ordinary Boy, αυτή η συλλογή ρίχνει μια ματιά σε μια ποικιλία από μοναδικά αγόρια που σπάζουν τα όρια και είναι περισσότερα από αυτά που φαίνεται να αντιπροσωπεύουν με την πρώτη ματιά. 
Υπάρχουν εκπληκτικά σύντομα φίλμ με πλούσιο περιεχόμενο από τις Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ινδία, τη Δανία και τη Σουηδία, δίνοντας μια στρογγυλή όψη για την παραγωγή ταινιών γκέι σε όλο τον κόσμο.
Δείτε τις ταινίες μικρού μήκους που εμφανίζονται στη νέα συλλογή παρακάτω:
Michael Joseph Jason John (ΗΠΑ, 10 λεπτά) ΔιευθυντήςScott T. Hinson
Ένας άντρας φαντάζεται πως μπορεί να είναι η ζωή με έναν μυστηριώδη ξένο που γνωρίζει μέσα σε λίγα λεπτά στο μετρό της Νέας Υόρκης.
Ένα ρομαντικό θρίλερ που ανακαλύπτει στάσεις μιας νύχτας και την ερωτική συγκίνηση με τους κινδύνους της κουλτούρας μας. Με πρωταγωνιστή τον Eric Robledo...
Το ψάρι Curry (Ινδία, 12 λεπτά) Διεύθυνση. Abhishek Verma
Αφού αποφάσισε να βγεί από την ντουλάπα στους γονείς του, ο Lalit σχεδιάζει την ημέρα του μαγειρεύοντας το αγαπημένο πιάτο του πατέρα του, το παραδοσιακό ψάρι κάρβει τον Maacher Jhol, μια συνταγή που έμαθε από ένα διάσημο ραδιοφωνικό show του σεφ.
Ετοιμάζει το πιάτο με προσπάθεια και εξυπηρετεί τον πατέρα του το νόστιμο κάρυ ψαριού, αλλά το πιάτο του θα είναι πιο ευχάριστο από την εξομολόγηση του; Απολαυστική κινούμενη εικόνα σερβίρεται με μια μεγάλη καρδιά.
Αίμα από μια πέτρα (Ηνωμένο Βασίλειο, 14 λεπτά) Δι. Μπεν Άλλεν
Επειδή οι πρώτες εντυπώσεις δειχνουν ότι ο Michael θέτεισ τον Dan μια πρόκληση στην πρώτη τους επέτειο της αγάπης τους. Αλλά ο Dan είναι εκτός της άνετης ζωής του, δεν είναι συνηθισμένος στις ημερομηνίες που απαιτούν τέτοια ευπάθεια.
Το κεντρικό και το ανατολικό Λονδίνο παρέχουν το σκηνικό σε αυτή την οικεία ιστορία της άμεσης "σύνδεσης". Με πρωταγωνιστή τον Oisín Stack ( Μάτα Χάρι ) και τον Alex Austin ( The Interceptor)
Δεν έχουμε περισσότερα (Σουηδία, 15 λεπτά) ΔιεύθυνσηΔαβίδ Φαρντμάρ
Αφού ο Χάμπους δηλώνει "Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο" αισθάνεται την πλήρη ανακούφιση, το βάρος της καταστροφικής σχέσης του γλιστρά από τους ώμους του.
Για τον αρραβωνιαστικό του Adrian είναι ένα καταστροφικό σοκ.Πώς μπορούν τώρα να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να περιηγηθεί στην αρχή του τέλους; Μια μικρή ταινία για ένα μεγάλο θέμα που οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να αναζητήσουν, όπου οι καταλήξεις μπορούν επίσης να είναι αργές.
Μεταξύ Εδώ και Τώρα (Δανία, 22 λεπτά) Διεύθυνση. Jannik Splidsboel
Επισκεπτόμενος στην Κοπεγχάγη, ο Τόνι συναντά  ένα τοπικό αγόρι Όσκαρ σε ένα μπαρ. Αρχικά όντας προσεκτικός, ο Tony βρίσκει τον πραγματικό εαυτό του στο πρόσωπο του Όσκαρ και η σχέση του εξελίσσεται ραγδαία.
Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα όταν συνειδητοποιούν ότι η μοναξιά σφυρηλατεί ισχυρότερες φιλίες. Ο Παγκόσμιος Πρωταγωνιστής στο BFI Flare 2018 με πρωταγωνιστή τον Francesco Martino ( Doctor Who, Allegiance ) και τον Peder Bille.
Ruan (α) τρόπο Αραβικά (UK, 12 λεπτά) Διεύθυνση. Άμρου Αλ-Καντί
Η Nazeem, μια 26χρονη βασίλισσα της Ανατολής που υπακούει με το όνομα Queen Za Dream, ετοιμάζει την τελευταία αιγυπτιακή θεματική της παράσταση.
Θυμίζει τις αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας της ως 8χρονου αγόρι όταν μια παραβατική στιγμή έσπασε το φαινομενικά στενό δεσμό με την φανταστική ιρακινή μητέρα της Αιγύπτου Halima που διέπεται από τις αυστηρές προσδοκίες για το φύλο στην αραβική κοινωνία.
Μόνο αν το μοναδικό αφήγημά του μπορεί να το ενήλικο Nazeem κρατήσει ιερές τις μνήμες της μητέρας του πριν από αυτή την επίπονη στιγμή.
Run (A) Way Arab είναι μια ημι-αυτοβιογραφική ταινία από τον βρετανό ιρακινό σκηνοθέτη Amrou Al-Kadhi και ιδρυτικό μέλος της ομάδας drag girl Denim.
Meatoo (Ηνωμένο Βασίλειο, 4 λεπτά) Διεύθυνση Ντιν Λόξτον
Ένας αληθινός ηθοποιός ακούει για μια ταινία που θα μπορούσε να ξεκινήσει την καριέρα του.
Τα πράγματα που του ζητάνε τον κάνουν όλο και πιο άβολα ... Με βάση ένα πραγματικό γεγονός, το MEATOO είναι μια αυτοσχέδια ταινία που σχεδιάστηκε και πυροβολήθηκε σε μια μέρα.@instantfilmprod
Dusk (Ηνωμένο Βασίλειο, 15 λεπτά) Διεύθυνση Τζέικ Γκραφ
Βασισμένη στην Αγγλία το 1950, ένας νέος Chris Winters αγωνίζεται να συμμορφωθεί με τους αποδεκτούς ρόλους των φύλων. Μετά από μια δύσκολη παιδική ηλικία, ο Κρις συναντά τη γυναίκα του ονείρου Julie αλλά είναι στοιχειωμένος από την αυξανόμενη αίσθηση ότι η δική τους ζωή είναι μισή ζωή.
Φανταζόμαστε ατέλειωτα τι θα μπορούσε να είναι, ο Κρις χτυπήθηκε τελικά από την συνειδητοποίηση ότι για κάποιες αποφάσεις δεν υπάρχει σωστή απάντηση.
Βραβευμένη ταινία από τον σκηνοθέτη / ηθοποιό Jake Graf ( Το κορίτσι της Δανίας, Colette ). Με πρωταγωνιστή τον Elliott Sailors, η Sue Moore και το πρώην μέλος του μπλε μπάντα στράφηκαν στον ηθοποιό Duncan James ( Hollyoaks)
Jermaine και Elsie (Ηνωμένο Βασίλειο, 21 λεπτά) ΔιεύθυνσηLeon Lopez
Ο Elsie είναι ένας ανεξάρτητος, εξίσου φιλεύσπλαχνος συνταξιούχος με πρόβλημα ποτού και εξαρτάται από την καθημερινή βοήθεια συμπεριλαμβανομένου του Jermaine, ενός μαύρου, σεξουαλικά διφορούμενου φροντιστή.
Αρχικά, οι σχέσεις τους είναι μαχητικές, αλλά την κερδίζει με τους μη συμβατικούς τρόπους.
Όταν ο Jermaine εξαφανίζεται χωρίς μια λέξη, ο Elsie είναι αποφασισμένος να διαπιστώσει τι συνέβη σε αυτόν.
Στο Λαντμπέρκε Γκρόβε / Γουέστ Κένσινγκτον, αυτή είναι η τελευταία ταινία του East Leeds, ηθοποιός Leon Lopez, ο οποίος πρόσφατα έχει σκηνοθετήσει επεισόδια των Hollyoaks .
Με πρωταγωνιστή τον Marji Campi ( Cold Feet, The Bill ) και τον Ashley Campbell ( γιατροί )
Τέσσερα Κουαρτέτα (Ηνωμένο Βασίλειο, 11 λεπτά) ΔιεύθυνσηΜάρκο Αλέσι
Ο Ραφ είναι νέος, είναι φανερά προσκολλημένος και με τον χορό, αλλά απόψε αγωνίζεται να βρει τη θέση του ανάμεσα στο πλήθος.
Μερικές φορές είναι αυτή η στιγμή που σταματάς να δοκιμάζεις αυτή τη μαγεία. @ marcoalessifilm # 4QuartetsFilm
Boy on Film 19: Δεν θα κυκλοφορήσει το κοινό αγόρι σε DVD, Dual Format Edition (DVD + Blu-ray) και VOD στις 25 Φεβρουαρίου | R / T 135 λεπτά | Cert: 15
With English Subtitles (For non English Parts Here OR Here OR:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.