google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

At the End of the Day (2018): Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ!

Ένας συντηρητικός καθηγητής σε ένα χριστιανικό κολέγιο αλλά για να επεκταθεί η λειτουργία τμήματος ψυχολογικής υποστήριξης του κολεγίου σε ένα ιδιωτικό κτίριο, εστάλη από τον Πρύτανη να δει τι συμβαίνει. 
Ανακαλύπτοντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον από νέους και όχι πολίτες βρίσκεται μέσα σε λίγο διάστημα μέσα σε ομάδα ομοφυλοφιλικής υποστήριξης όπου μαθαίνει για την πραγματική ζωή και τα όνειρα  νέων λΟΤΑΚΙ και την φυγή από τις οικογένειές τους δημιουργώντας αναιρώντας όσα γνώριζε. Τελικά θα θελήσει να γίνει υποστηρικτής και να δημιουργηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον γεμάτο πολύχρωμη ενσυναίσθηση για τους LGBT στην μικρή τους πόλη.
ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΡΕΙΤ ΚΑΙ ΜΗ
Η ταινία να σημειωθεί ότι ξεκίνησε ως πρότζεκτ στο Kickstarter και κατάφερε να εστιάσει το ενδιαφέρον στο μήνυμα της αγάπης αλλά και της φυγής των νέων που ασφυκτιούν μέσα σε οικογένειες καθώς γνωρίζουμε ότι στις ΗΠΑ ο αριθμός άστεγων νέων ΛΟΑΤΚΙ αυξήθηκε. Ο καθηγητής Ψυχολογίας του χριστιανικού κολλεγίου μετά από καταιγισμό ερωτήσεων από τον νεαρό Νέιτ, αναζητά να μάθει την πραγματική αξία των νέων λοατ. Ανακαλύπτει ότι η Βίβλος δεν μπορεί αντιφάσκει σε θέματα που αφορούν την δουλεία, την καταπίεση, την σκλαβιά που ήταν κοινό γνώρισμα στους Ρωμαικούς χρόνους και πως μπορεί όταν το κύριο δίδαγμα της Αγάπης να αναιρεί την οικειότητα με τους ανθρώπους και ιδίως με τους ΛΟΑΤΚΙ. 
Αποδεσμεύεται από τα κλειστά πρότυπα της διδαχής και ανοίγει το μυαλό του μέσα από την επιστήμη, την καρδιά του μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και ιστοριών, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ασφάλειας. Ευχόμαστε φίλοι και φίλες να δούμε και στην ΕΛΛΑΔΑ καταφύγια αστέγων ΛΟΑΤΚΙ καθώς βλέπουμε ότι ιδίως στην επαρχία νέοι και νέες φεύγουν ή εξαναγκάζονται επειδή είναι διαφορετικοί. Αυτό θεωρούν ότι είναι το έγκλημά του και η υποτιθέμενη αγάπη καταλήγει σε διωγμό. Τζούλιαν Ασημακόπουλος.
With English Subtitles Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.